Kerékpár vagy laptop?
Nézegettem a neten bicikliket.
Görgetek, görgetek és megakadt a szemem egy használt Csepel Torpedo-n amibe egyből beleszerettem, hihetetlenül jól néz ki, jó állapotban van, minőségi alkatrészekkel felszerelve viszont jelenleg nincs pénzem rá. (100000Ft lenne)
1 hónapja vettem egy használt Asus laptopot 140000Ft-ért. (eladtam az előző laptopom, sok nem használt dolgaimat plusz félretettem és így lett meg a rávaló)
Nagyon is jó laptop, sok játékot visz, teljesen jó állapotban van, SSd-t is rakattam bele emiatt nagyon gyors is viszont szinte csak Youtube videók nézésére használom és arra, hogy letöltsek e-könyveket amiket aztán az ebookomra teszek.
Na de a telefonomon is tudok videókat nézni és bárhol rátudom tenni a könyveket az olvasómra.
Néha játszok is rajta, de ez egyre ritkább.
Emiatt gondoltam azt, hogy eladom és ebből a pénzből megveszem a kerékpárt.
Ti hogy döntenétek?
Persze van most is biciklim, de eléggé öreg már és nincs jó állapotban.
El kell keserítselek:
azon a biciklin minden van, csak túl minőségi alkatrész nem.
Ezt gondold meg.
Kettes válaszoló: honnan tudod ha nem is láttad az adott biciklit?
Nekem bőven megfelel ha csak középkategóriás alkatrészek vannak benne, kicserélem jobbra és kész.
Az árából.
Nem középkategóriás, hanem belépőszintű alkatrészek. Ki lehet cserélni, csak (mint te magad mondtad) nincs pénzed.
Média fogyasztásra ma már egy tablet vagy egy nagyobb telefon bőven elég.
Mivel én dolgozok a gépen, nem adnám el.
Az a kérdés, hogy szükséged lehet-e tanulásnál vagy munkánál a laptopra.
Nincs szükségem rá a tanuláshoz mert már dolgozok. (eladó vagyok)
Netflixet sem nézek már rajta, inkább olvasok.
Lehet tényleg eladom, hogy olyan ember vegye meg aki ki is használja rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!