Laptop szállítása bringán /nem háton/?
Lassan gerinc problémáim lesznek, ha így folytatom.
Super lenne valami bringára erősíthető paraktikus megoldás...Van tanácsotok?
Persze nem ilyen pókosra gondolok. Hátizsák sem a legkellemesebb 40 korban.
Ti hogy viszitek?
Szia4
Hátsó kosár?
Én nem szívesen vinném a notit csomagtartón, mert ott azért éri rázkódás rendesen. Úgyhogy először megpróbálnám úgy, hogy csak a notit viszem hátizsákban, minden mást csomagtartón (kosárban stb.)
Létezik olyan táska, amit direkt arra terveztek, hogy vihessed a laptopodat csomagtartón, de most juszt se találom. A criticalmass.hu-n kérdezz utána, ha érdekel.
Hát tény, hogy rázkódhat...de csak meg lehet oldani :-).
Láttam a neten olyat férfivázra, hogy a keresztvázon "csüngött", ami tök jó ötletnek tűnik. Én is ilyet vizionáltam, mikor megoldáson gondolkodtam.
Csak hát nő lévén, nekem ha nem is női vázam, de unisex vázam van...
Hááát, biztos embere/laptopja válogatja.
De mikor ott lóbálózik az oldalomon napi 2x, legszívesebben kilóméterekre elhajítanám :-). Nekem konrkétan fáj tőle a hátam...Persze azért nem dobom le magam a földre, hogy már nem bírom tovább cipelni...de ha lenne valami praktikus megoldás, akkor szívesen alkalmaznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!