Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit tegyek ha minden nap fúj...

Mit tegyek ha minden nap fúj a szél?

Figyelt kérdés
Eddig télen kb. minden második nap mentem biciklizni ha tudtam, most már 3 hét alatt kb. 4x voltam összesen, mert ennek a rohadt szélnek fújnia kell minden nap. Ma is mentem volna, de ha kinézek az ablakon, csak annyit látok ahogy tépkedi a fákat. És így utálok legjobban biciklizni, fúj a pofámba, nem hallok semmit, ha a 15-öt át akarom lépni már meg kell szakadnom.. És persze olyan szerencsés vagyok, hogy akármerre megyek, valahogy mindig szembeszél van. Így nincs semmi értelme. Mikor fog ez már enyhülni? Mert már több hete minden nap ugyan ez megy.
2021. márc. 17. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vigyetek ki a Szelek Templomába:()
2021. márc. 18. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
"Nem fáj, hogy ugyanúgy fúj a szél..."
2021. márc. 18. 22:40
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem merem leírni mit mondott az edzőm az ilyen emberekre, mert letiltanának. :D

Nyeregbe és tekerj! :)

2021. márc. 18. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit mondott Besenyű Pista bácsi? :)
2021. márc. 18. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Amennyire lehet csesszél ki az időjárással, és bárhogy erőlködik, te csakazértis menj el tekerni. Idővel mindig belefárad, te viszont erősebb leszel!
2021. márc. 19. 01:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Sem tegnap nem fújt, sem ma nem fúj. Nyeregbe!:)
2021. márc. 19. 07:47
 17/17 Alex Fly ***** válasza:

Hát ha nem tudod a szelet megállítani, akkor nincs túl sok választásod: szélben kerékpározol.

A másik lehetőség, amit írtál: ha papírkutya vagy és kizárólag szélcsendes tavaszi napon vagy hajlandó kerékpározni...

2021. márc. 21. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!