Hogyhogy síelés közben nem fáznak az emberek, futás közben meg igen? Azért mert az utcán furcsa lenne a sícucc, és csak leggingben futnak?
Én futás közben sem fázok:D
Tegnap este 7 körül futottam egy testnaciban, alápólóban és pulcsiban.
Én ma reggel tempósat futottam, így elég volt felül a póló + hosszuujjú póló -2 fokban. Ha kocogtam volna, akkor pulcsit veszek a póló fölé.
Egyébként aki rendszeresen fut, az az elejét leszámítva nem fázik, sőt kevesebb ruha kell, mint síeléshez vagy bringázáshoz, ahol erősebb a menetszél. Inkább sztereotípia és kifogás, hogy hidegben nem lehet futni. Síelni amúgy is tágabb keresztmetszete síel a társadalomnak, mert van aki komolyan csinálja, de sokan tessék-lássék módon lecsúsznak 1-2-szer, de igazából telelni, bulizni mennek a síparadicsomokba. A futás elsősorban a rendszeres edzésrő szól, kevés ember van, aki alkalmanként fut, de azok meg nem télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!