Vajon a kerékpárbelsőre van garancia?
Vásároltam egy hónapja egy elég drága, takonnyal töltött gumibelsőt. A szelepe egyértelműen hibás és ereszt. A gumit még fel sem szereltem, felrakás előtt akartam próbából felpumpálni.
Nem javítgatni szeretném, vagy szelepet cserélni, kérlek ilyen tanácsot ne adjatok. Biztosan hibás, értek hozzá.
Természetesen visszaviszem a boltba, de mit gondoltok, megpróbálnak majd félrebeszélni, elhajtani? Ha a gumifelület lenne hibás, lyukas, nem próbálkoznék, de itt egyérletműen a szelep gyári hibás.
van! vidd vissza!
asszem conti belsőknél olvastam erről - már nem emlékszem
boltosa válogatja, nekem 3 év után a felnimet is megpróbálta legariztatni a kedvenc boltos bácsim... :)
Akit érdekel a sztori vége: Visszavittem a boltba, ott a szervizes srác lepróbálta, és neki is eresztett. Szó nélkül visszaadták azonnal az árát.
#4: Lehet, hogy az autósszelep 60 Forint, de ez nem az a kategória, és nem is autósszelepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!