Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vajon a kerékpárbelsőre van...

Vajon a kerékpárbelsőre van garancia?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy hónapja egy elég drága, takonnyal töltött gumibelsőt. A szelepe egyértelműen hibás és ereszt. A gumit még fel sem szereltem, felrakás előtt akartam próbából felpumpálni.

Nem javítgatni szeretném, vagy szelepet cserélni, kérlek ilyen tanácsot ne adjatok. Biztosan hibás, értek hozzá.

Természetesen visszaviszem a boltba, de mit gondoltok, megpróbálnak majd félrebeszélni, elhajtani? Ha a gumifelület lenne hibás, lyukas, nem próbálkoznék, de itt egyérletműen a szelep gyári hibás.

2021. febr. 19. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Haat 1 honap utan mar lehet akkorse cserelik ha megvan a blokk. De meg kell probalni blokkal.
2021. febr. 19. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

van! vidd vissza!

asszem conti belsőknél olvastam erről - már nem emlékszem

boltosa válogatja, nekem 3 év után a felnimet is megpróbálta legariztatni a kedvenc boltos bácsim... :)

2021. febr. 19. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám visszavinni. Egy próbát megér.
2021. febr. 19. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Egy autósszelep 60-70 Ft.
2021. febr. 20. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
AMIKOR VERSENYEZTEM EGY PIRISTASAKOS OUTI GUMIBELSŐ-1190VOLT ez volt tíz éve kiba.szottul elszállt minden ár-kinai nyavajákat mtb-be 3500vagy többért vesztegetnek-régen annyi vot egy alap mtb külső(és egy nagygenerális is ennyi volt...)
2021. febr. 20. 15:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Akit érdekel a sztori vége: Visszavittem a boltba, ott a szervizes srác lepróbálta, és neki is eresztett. Szó nélkül visszaadták azonnal az árát.

#4: Lehet, hogy az autósszelep 60 Forint, de ez nem az a kategória, és nem is autósszelepes.

2021. febr. 27. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
jólvan Srácok nem kell a vita-valaki Pesten teker ezt engedheti meg magának valaki meg a Rózsadombról kiteker a Szomszéd hegyekre-persze a különbség oriási de mindkettő tekerős élmény....
2021. febr. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!