Ha szetszedem a teleszkopot ugye nem veszik el a garancia?
Csak az a gond, hogy a fovarosban van a bolt, tolem eleg messze. Sr duro, az ujabb fajta krom becsuszos. A regebbi szetiat ('09), mar legalabb 10- szer szetszedtem. Sajna zsir kenesu, amit gyakran kell cserelni, viszont egy 20 perces muvelet. Egyenlore csak ezt szeretnem, olajat meg nem kell cserelni.
Amugy ez vicc... Akkor a fox-okat is szervizbe kell vinni sulyos 10 ezrekert? Ez egy ev alatt 4 alkalom intenziv hasznalat eseten.
" De aki már vesz egy esetleg 150-200ezres fox villát, annak legyen pénze a karbantartásra is. "
Ha már kiad ennyi pénzt, akkor már szervizeltesse 10 ezrekért a paraszt? Ne haragudj, de ezt a buta közhelyet nagyon utálom! Nem csak a gazdagok veszik a fox-ot, hanem csóróbbak is, akik hónapokig kuporgatnak rá, és ha már megvették érthető módon nem szeretnének rá még több pénzt kidobni.
Egyébként ha ügyes az ember vehet fox-ot újonnan akár 60 ezerért is, annyit simán megér. Kapásból ezt találtam, de ennél vannak jobb vételek is [link] .
Hallottam olyan történeteket is, hogy suntour-nál 6 ezer forint volt az olajcsere... Még az 1000 forintot is sajnálnám érte, megcsinálom egyedül fél óra alatt.
Na, srácok, megkérdeztem a boltost, azt írja szedjem szét nyugodtan, nem veszik el a gari.
Akkor hogy is van ez? Vagy csak egy csapda a boltos részéről, hogy tudjon mire hivatkozni gond esetén?
Én azért betartom az 1-akárhány éves garis szervízt mivel ingyen van...(bolt függő)
És a garis szervíz a szerelésre is garanciát ad. Azaz ha hazafelé szétesik akkor vissza mehetsz és meg csinálják ingyen. Amig ha otthon csinálod és szétesik azért csak te felelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!