Megéri megvenni ezt a teleszkópot?
Van egy SR XCT a bicajomban, recseg, kattog, szóval hagyjuk is.
Nincs sok pénzem, de 35eFt-ért lenne egy 2014-es RS Recon Gold RL.
Megéri megvenni? Túrázgatok, gyakran traktor járta területre tévedek, töltéseken, hegyi ösvényeken járok! Néha bevállalok lejtőt is, de csak diszkréten! Pont a teleszkóp miatt nem vagyok bátrabb! :)
Mennyivel drágább szervizelni egy levegős telót, milyen gyakran kell? Lehet pumpálni benzinkúton? Milyen gyakran kell?
Mivel használt, mire számítsak? Miket szokás kicserélni benne biztos, ami biztos alapon?
54kg vagyok, be lehet ilyen kevésre állítani? :-D
Mennyiért szokták beszerelni? Vágni is kell belőle, mert gyári méret!
100e ft <
teleszkópot 35-ért?
Hát gondolom, hogy kihagyhatatlan ajánlat, ha nem kettétörve adja ennyiért az a valaki.
mivel használt, kitudja hol és hogyan használta.
hogy lehet gyári csőméret, ha használt? nem igazította a bicohoz? fura...
egyébként nem egy bonyolult dolog, sztem youtuben keresel videót és megcsinálod.
Külső csészés kormánycsapágy, hézagolók és máris nem kellett vágnia, túlméretes stuccni is van.. 23,5cm nem sok, az enyém is valami 21 körüli!
Sajnos nincs meg az erőm és a szerszámaim a szétszedéséhez, azért kérdezgetek itt látszólag egyszerű dolgokat!
Holnap nézem meg, ha szép elhozom! Erre telik sajnos, de kell egy jobb, mert ez életveszélyes.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!