Első Mountain Bike vásárlása? Melyik lenne számomra a legmegfelelőbb?
A közeljövőben tervezem megvásárolni első mtb biciklimet, így laikusként nem igazán tudom mit kell nézni.Körülbelül 163 cm, átlago testsúlyú nő vagyok, ahogy észre vettem ebben az árkategóriában és méretben nincs túl sok opció vagy nem a megfelelő helyen kerestem. A biciklit egyaránt használnám aszfalton, illetve enyhe terepen. Kb 100e a keretem rá, ezért új bicó nem igazán jöhet szóba(dechatlonból nem szeretnék, hiszen hiába új ha szétesik alattam pár év után). Eddig marketplacen nézelődtem, illetve az osztrák willhaben.at oldalán. A kérdésem az lenne, hogy ár-érték arányban melyik lenne a legjobb vétel?
Eddig ezeket találtam:
Specialized Pitch 2018 27,5 260euro
A második egy Genesis bicikli, ahogy néztem itthon az intersport forgalmazza, de a pontos típusát nem tudom. A leírás szerint alu vázas,shimano altus váltó, tektro hidraulikus fék és suntour xct teleszkópos villával van szerelve. A váz 40 cm és 27,5 zoll a kerék. Ez is 260 euro.
Trek Marlin 5 2016
Specialized Rockhopper 2018
Ennek már 43 cm a váza, elméletileg ez már M nek számít, tényleg ennyit jelent az a 1-2 cm a váznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!