Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első Mountain Bike vásárlása?...

Első Mountain Bike vásárlása? Melyik lenne számomra a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés

A közeljövőben tervezem megvásárolni első mtb biciklimet, így laikusként nem igazán tudom mit kell nézni.Körülbelül 163 cm, átlago testsúlyú nő vagyok, ahogy észre vettem ebben az árkategóriában és méretben nincs túl sok opció vagy nem a megfelelő helyen kerestem. A biciklit egyaránt használnám aszfalton, illetve enyhe terepen. Kb 100e a keretem rá, ezért új bicó nem igazán jöhet szóba(dechatlonból nem szeretnék, hiszen hiába új ha szétesik alattam pár év után). Eddig marketplacen nézelődtem, illetve az osztrák willhaben.at oldalán. A kérdésem az lenne, hogy ár-érték arányban melyik lenne a legjobb vétel?

Eddig ezeket találtam:

Specialized Pitch 2018 27,5 260euro

[link]

[link]

[link]

[link]

A második egy Genesis bicikli, ahogy néztem itthon az intersport forgalmazza, de a pontos típusát nem tudom. A leírás szerint alu vázas,shimano altus váltó, tektro hidraulikus fék és suntour xct teleszkópos villával van szerelve. A váz 40 cm és 27,5 zoll a kerék. Ez is 260 euro.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Trek Marlin 5 2016

[link]

Specialized Rockhopper 2018

[link]

Ennek már 43 cm a váza, elméletileg ez már M nek számít, tényleg ennyit jelent az a 1-2 cm a váznál?

2021. febr. 15. 09:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ne halggass _Retro rádót sem...

ne emlékezz a régi szép időkre se

ne tanulj történelmet-

jelents fel

üdv Elvtárs!!!

2021. febr. 15. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:

A Rockhopper a felszereltségét tekintve jelentősen kiemelkedik a mezőnyből. Ha jó állapotban van, ajándék ennyiért. Utána nálam a sorrend Genesis, Specialized védül Trek. A Trek annyira fapad, hogy el is vetném.

Képek alapján nekem pozitívum még a Rockhopper mellett, hogy a többivel ellentétben ennek tiszta a hajtása, nem áll rajta a vastag fekete retek. Több esélyt látok rá, hogy olyan gazdája volt, aki ért hozzá és karbantartotta.

2021. febr. 15. 18:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Újabb korlátolt válasz . Magadból indulsz ki retróger ! XD
2021. febr. 15. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:

A lényeget senki sem írta:

A mérettel lehet a legnagyobb probéma. A méret a nyeregvázcső hosszát jelöli, de a felsőcső hossza sokkal fontosabb. Manapság reach-es szoktak megadni. De ezek a számok semmit nem mondanak nekd, mert nincs mihez viszonyítanod.

Könnyen lehet, hogy a legkisebb váz valójában a legnagyobb.

2021. febr. 15. 20:25
 15/21 anonim ***** válasza:
14es pedig ott van a válaszban .
2021. febr. 15. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:
12. vagyok. A Rockhopperhez kiegészítésképp azért megírnám, hogy az nagyon nem 2018-as bringa, és még 26 colos a kereke. 2010 környéki lehet. Ettől még lehet jó üzlet, de nem jó jel, hogy vagy nem őszinte az eladó, vagy mégis hülye hozzá.
2021. febr. 15. 20:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Ugye , 10 éves szerkezet . Elhozzák neki olyan szemelyek akik tapadztalatlanok , kattog kopott javitható és lehet nagyobb mint kell . Ez dupla csapda .
2021. febr. 15. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:
a kihúzott hosszú nyeregcsöven egyensúlyoz a páciens ott rengeteg erőt mozgat meg szinte tehetetlen test alapján előtt utóbb lehet beadja az unalmasz és eltörik...ne történjen meg!
2021. febr. 16. 15:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 19. 13:45
 20/21 anonim ***** válasza:
nagyobb vázméret nem gáz felejtsd el a sloopingolást nem mindenkinek jön be...kíméled a nyeregvázcsövet és a nyeregcsövet is...rickrider jó ezek közül de vigyl magaddal plusz egy embert aki Értő!
2021. febr. 19. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!