Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első bicikli vásárlásnál mire...

Első bicikli vásárlásnál mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Igazából nem az első biciklim lesz, de az első bicikli vásárlásom lesz, mivel csak gyerekkoromban volt biciklim annó amit csak kis községben tekertem igazán nagy városban még nem. Szeretnék olyan biciklit venni amivel fővárosi utakon, akár erdőben, mezőn is lehetne nyugodtan tekerni. Szeretnék vele sokat ilyen mezőkre járni és tekerni ott. Milyen típusú biciklit ajánlotok e célokra? Meg mennyivel másabb nagy városban (Budapest) biciklizni mint egy falunál kisebb községben ahol alig voltak? Miket kell betartanom, mire kell figyelnem? Mennyire megengedett a járdán való tekerés mint az úton ahol gyalogosok szoktak lenni? Elsőnek talán járdán próbálnám ki mivel az út nekem ijesztő kicsit, hogy csak kiskoromban bicikliztem utoljára. Milyen védőfelszerelések ajánlottak? Keretem max 100.000-150.000 lenne bár nem ismerem a kerékpár árakat igazán, szóval ha lenne jó minőség akkor természetesen tolok az áron. 23L

2021. jan. 23. 11:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

sztem az a durva:van 300ezerért karbon bringa nagyon jó állapotú 75-80%osan

ezt 500-550ért kapod meg 100%osan ezt akartam írni....

persze csak egy példa de ekkora árrések bőven vannak a piacon bele lehet futni.......

2021. jan. 23. 17:09
 32/35 anonim ***** válasza:

Elsőre dicséret jár. Tudod,hogy mire akarod használni. Sokan még ezt sem tudjàk.

Neked treking vagy gravel kell. A különbsèg a sebességben van. A treking inkább turázos a gravel inkább sportos.

Decathlonos bringa jó lesz, nem szarok ahokan állitják csak nem képviselnek csúcs/verseny technikát.

Mivel másabb Budapest. Mint egy másik bolygó. Nem mindehol mert pl:Budafok gyakorlatilag olyan mint egy falu. A bringásokat nem mindeki szereti. Érdemes a bringa utakat használni ha van. Ha nincs akkor amig nem jöszbele a közlekedésbe a addig haladj .nyugodtan a járdán. Nyilván lessz aki beugat,de ignoráld. Az életed fontosabb. De csak ovatosan ne csapjel senkit.

(Elvileg vannak ilyen ismerkedös bringázások,hogy szokd a szitut)

Védőfelszerelés: egy bukó. Szemcsi. Én kesztyüt is mondok mert taknyoláskor nem sérül a kezed.

Inkább 150 mint 100. De azért ha lehet tavaszig még tegyélfélre,biztos ami biztos. Meg hátha...

2021. jan. 24. 19:22
 33/35 anonim ***** válasza:

kattints rá ez egy példa amit a 22es ír

crosstrekking:

[link]

ilyen árban vannak készülj fel-ez egy átlagos női forma-bár lehet a férfi vázat preferálod....

2021. jan. 24. 19:34
 34/35 anonim ***** válasza:
4%
Na ez pont egy fos 100 rongyert . Testbike Bringaapró a túlárazott online gagyi, bolti árhoz közelebb van a legtöbb cucc .
2021. jan. 25. 16:00
 35/35 anonim ***** válasza:

Testbike-on nem vásárolni kell! Ott nézelödni és véleményeket olvasni.

Boltban kell vásárolni ha lehet. Pláne full kezdőként.

Ha már jártas vagy a világban akkor vehetsz használtat,bátran addig ne erőltesd csak ha van megbizható ismerős vagy a tulajjal beugrotok egy bringa boltba ahol szervizes srác megmondja tutit....remélhetőleg nem dumált előtte a tulajjal,arrol,hogy mit mondjon.

2021. jan. 25. 19:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!