Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáron komplett hajtás...

Kerékpáron komplett hajtás csere mennyibe kerül megközelítőleg?

Figyelt kérdés

Trekking kerékpár,

- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere

- lánc csere

- komplett pedáltengely csere

- bovden cserék(váltok)

Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm.

Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott.

#kerékpár-szerviz #hajtás csere
2021. jan. 20. 17:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20!

Egy monoblokkon mit olajoznak meg? Ha nem monoblokk lenne, hanem bontható csapágy, akkor is zsíroznák.

Egy bovden sem jön 1000 Ft-ból. Aztán ott van a bovdenház is. Inkább 3000 Ft az átbovdenezés anyagköltsége.

Nekem úgy tűnik a leírásból, hogy monoblokk csere is volt. Az autószerelőnél sem tudjuk, hogy tényleg mindent cseréltek-e. De ha érezhetően kotyogott, akkor az új és érezhetően stabilabb lesz.

Az ellenőriztetésről:

Szerintem az ilyet utálja az összes bolt. Akkor tudnának bármit felelősen mondani a másik munkájáról, ha rászánnának egy órát. De ezt biztosan nem akarod kifizetni.

Nagyon jól tudják ezután, hogy az ő munkájukat meg a másik boltban fogod leellenőriztetni. Tehát gyorsan lekoptatnak.

2021. jan. 21. 14:24
 22/27 A kérdező kommentje:

Simán átnézték(ingyen), szerinted nem szokott havonta több tucat ember megállni a kerékpár szervizek előtt, hogy fújasson a kerékbe, állíttasson az ülésen, kormányon?

kb: (3 -5 perc volt az egész kerékpárom átnézetése)

nekem sem és a szerelőknek sem merült fel a gondolat a fejünkben amit kiírtál, hogy őket is ellenőriztetni fogom.

Adtam mind a kettőnek 1.000 - 1.000Ft -ot amikor befejeztük a "minőségellenőrzés" és meg voltam arról győzve, hogy ezek jó minőségű alkatrészek és nem gyengébb alkatrészek a drágább alkatrészek árából.

Szerencsére nem mindenkinek jár úgy az esze mint neked.

ha úgy járna mindenki agya mint a tiéd akkor nagyon sok ember rosszul járna világban!

-----

Elhajtanak mert őket is ellenőriztetem?

Mi értelme lenne annak?

...ne válaszolj rá, ez a te életed problémája old meg te ha akarod.

.....

Annyit ér az ember ahogyan gondolkodik! Szerintem.

2021. jan. 21. 19:04
 23/27 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik, hogy mindekit minősítesz, de megtiltod a választ. :)

Olvasd el újra, hátha megérted. Szerintem a többiek értették, tehát a hiba a te készülékedben lesz.

2021. jan. 21. 19:11
 24/27 A kérdező kommentje:

Bakker nem tudtam, hogy a 20 -as válaszoló nem én vagyok, azt hittem, hogy nekem célzod az üzeneted.

Teljesen hülyének éreztem magam amiatt amit leírtál, mert nem értettem.

Annyi a beszólogató, hogy reflexből hülyének gondoltak aki egyből támad 2bit -es agyával!

2021. jan. 21. 19:55
 25/27 anonim ***** válasza:
62%

OFF: 2 biten már 4 különböző értéket ki tudunk fejezni.

Sajnos egyre több info-analfabéta használja a 2bites kifejezést.

Vagyis nem sajnos, kifejezetten vicces. :D

2021. jan. 21. 20:05
 26/27 A kérdező kommentje:

A 2 bites kifejezés olyan mint a félkegyelmű, logikailag az sem értelmes mégis érthető mindenféle alátámasztás nélkül.

Részedről megint csak a kötekedés megy :)

Szerintem ha kifizetnék neked a világ összes pénzét sem akarnál a jelenlegi agyad helyére egy 2 bites rendszert, na ennyit erről.

Továbbiakban nem szeretnék beszélgetni!

Válaszoltam eddig mert én sem szeretem ha le sem szarnak.

Továbbiakban ne írjatok. Kaptam választ minden Magyar nyelvtant mellőzve feltett kérdésem. Köszönöm.

Sok sikert bármihez is fogtok!

2021. jan. 21. 20:40
 27/27 anonim ***** válasza:
62%

OFF:

Az nem kötekedés, ha egy egyértelmű hibára felhívom a figyelmet.

Valószínűleg a tanáraidat is kötekedőnek tartottad. :)

Nem. A 2 bites azt fejezi ki, hogy valaki próbál okos és szellemes lenni, de közben fingja sincs, miről beszél. Szebben fogalmazva félművelt.

A félkegyelműnek is van etimológiai magyarázata.

2021. jan. 21. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!