Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáron komplett hajtás...

Kerékpáron komplett hajtás csere mennyibe kerül megközelítőleg?

Figyelt kérdés

Trekking kerékpár,

- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere

- lánc csere

- komplett pedáltengely csere

- bovden cserék(váltok)

Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm.

Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott.

#kerékpár-szerviz #hajtás csere
2021. jan. 20. 17:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Alsó kategória kb 10-15, verseny kategória 100-500 Mátyás.
2021. jan. 20. 17:30
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem - viszonylag olcsóbb cuccokkal számolva - kb 30-50 ezer az anyag. Főleg ha nem ragaszkodsz a Shimano alkatrészekhez, mert a Sunrace lényegesen olcsóbb. Az én biciklimben az van, túrázni, dolgozni járni teljesen jó. A munkadíjat nem tudom, én magamnak szoktam cserélni ezeket. Amúgy a monoblokkod (középcsapágy) nem csereérett már?
2021. jan. 20. 17:32
 3/27 A kérdező kommentje:

Kösz a felvilágosításban.

Nálam a pedáltengely egyenlő a monoblokkal, azt is cserélném.

Igen a Shimano márka alkatrész árak érdekelnének.

monoblokkal, lánc lazasága és a fogaskerekek kopása miatt gondolkozom a komplett cserébe, mennyi lehet Shimano alkatrészekkel?

2021. jan. 20. 17:40
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt hittem, magát a pedált akarod kicserélni, vagyis annak a tengelyét, de az viszi magával a pedált is általában.

Itt érdemes ellenőrizni az alkatész árakat:

[link]

2021. jan. 20. 17:43
 5/27 A kérdező kommentje:

Ha kapok ajánlatot Shimano márkájú alakrészekkel:

- 7 racsnival, elsóhajtásművel, új bovdenekkel, váltóbeállítással, monoblok cserével akkor a szereléssel együtt megér 30.000Ft -ot?

2021. jan. 20. 17:50
 6/27 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, mármint ha nekem mondanának ennyit a szervizben, reálisnak érezném. De azért ne csak az én véleményemre hivatkozz.
2021. jan. 20. 17:54
 7/27 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi az észrevételed megosztásában.

Ment a + értékelés!

2021. jan. 20. 17:56
 8/27 anonim ***** válasza:

MILYEN shimano, könyörgöm? Van abból is nagyon alap, és űrtechnológiás dura ace.

Gondolom Tourney amúgy.

2021. jan. 20. 20:20
 9/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok képben első kategóriás alkatrészekben, de munkadíjjal együtt a 30e jól hangzik. Monoblokkhoz, hátsó sorhoz és lánchoz is kell célszerszám, tehát, ha nincsenek szerszámaid, akkor a szerszámok árával kell számolni. (És a pusztítással, amit első szerelésednél elkövetsz. :) )
2021. jan. 20. 20:58
 10/27 A kérdező kommentje:

8./// válaszolónak sajnos szövegértelmezés problémái vannak.

Le van írva kb három kiírásban, hogy az ALAP(OLCSÓBB) Shimano alkatrészek ára érdekel + az is le van írva, hogy nem a felső kategória érdekel.

Ebből szerintem csak a leghülyébbeknek nem egyértelmű, hogy mit is keresek. de hát még így sem érted meg! rajtad kívül kb: 2 ember értette meg, így nem a kiírással van a baj hanem veled.

9./// válaszoló LE VAN ÍRVA, hogy a szerelési költség is érdekel.

Szerinted összetákolom én aztán megcsináltatom az elszart alkatrészeket egy szakszervizben és azért akarok fizetni?

Hol jár az eszetek? Agy nélkül születtetek?

2021. jan. 20. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!