Kerékpáron komplett hajtás csere mennyibe kerül megközelítőleg?
Trekking kerékpár,
- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere
- lánc csere
- komplett pedáltengely csere
- bovden cserék(váltok)
Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm.
Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott.
Kösz a felvilágosításban.
Nálam a pedáltengely egyenlő a monoblokkal, azt is cserélném.
Igen a Shimano márka alkatrész árak érdekelnének.
monoblokkal, lánc lazasága és a fogaskerekek kopása miatt gondolkozom a komplett cserébe, mennyi lehet Shimano alkatrészekkel?
Ja, azt hittem, magát a pedált akarod kicserélni, vagyis annak a tengelyét, de az viszi magával a pedált is általában.
Itt érdemes ellenőrizni az alkatész árakat:
Ha kapok ajánlatot Shimano márkájú alakrészekkel:
- 7 racsnival, elsóhajtásművel, új bovdenekkel, váltóbeállítással, monoblok cserével akkor a szereléssel együtt megér 30.000Ft -ot?
Rendben, köszi az észrevételed megosztásában.
Ment a + értékelés!
MILYEN shimano, könyörgöm? Van abból is nagyon alap, és űrtechnológiás dura ace.
Gondolom Tourney amúgy.
8./// válaszolónak sajnos szövegértelmezés problémái vannak.
Le van írva kb három kiírásban, hogy az ALAP(OLCSÓBB) Shimano alkatrészek ára érdekel + az is le van írva, hogy nem a felső kategória érdekel.
Ebből szerintem csak a leghülyébbeknek nem egyértelmű, hogy mit is keresek. de hát még így sem érted meg! rajtad kívül kb: 2 ember értette meg, így nem a kiírással van a baj hanem veled.
9./// válaszoló LE VAN ÍRVA, hogy a szerelési költség is érdekel.
Szerinted összetákolom én aztán megcsináltatom az elszart alkatrészeket egy szakszervizben és azért akarok fizetni?
Hol jár az eszetek? Agy nélkül születtetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!