Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáron komplett hajtás...

Kerékpáron komplett hajtás csere mennyibe kerül megközelítőleg?

Figyelt kérdés

Trekking kerékpár,

- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere

- lánc csere

- komplett pedáltengely csere

- bovden cserék(váltok)

Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm.

Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott.

#kerékpár-szerviz #hajtás csere
2021. jan. 20. 17:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%

Alsó kategóriás shimanoból is van egy csomó, képzeld, te kretén.

Mi van, agy nélkül születtél?

2021. jan. 20. 22:04
 12/27 anonim ***** válasza:

10!

Neked hiányzik az agy a fejedből, mert nem tudod értelmezni a válaszokat.

2021. jan. 20. 22:33
 13/27 A kérdező kommentje:

Ez igaz de 1.000Ft és 3.000 - 4.000Ft a különbség közöttük.

Kérdésben kiírtam, hogy MEGKÖZELÍTŐLEG érdekelne,

ebből arra lehetett volna következtetni ha lett volna gónyid(logikád), hogy a drágábbik + négyezer forintosat számítja bele a hozzáértő amikor összeszámolja a végösszeget amiből egy komplett hajtás csere elvégezhető, boltban, szervervízló keze által.

Sajnos egy ember hozzászólásain kívül egyikőtök sem tudott szart sem segíteni, olyan rettentően buták vagytok, hogy nem is szeretnék többet ezzel a kérdéssel foglalkozni, kérdést sem tudtátok értelmezni, Pfffff!

Aki tudott segíteni annak köszönöm szépen.

2021. jan. 20. 22:52
 14/27 A kérdező kommentje:

Hja és irkáljatok még pár h.sz. -t ide hát ha minél többször húzhatom le a negatív értékeléseimmel válaszadásaitok értékét.

Hihetetlen, hogy még tudtok kommunikálni ennyi ésszel, bakker hogy nem hagytátok még el a fejteket.(?) sutyik

2021. jan. 20. 22:54
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

Már mehetsz is.

Vissza se gyere ebbe a kategóriába, nincs szükségünk ilyenekre.

2021. jan. 20. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
33%

Okostojás!

Mindenkinek más a megközelítőleg, tehát már a kérdést sem tudtad értelmesen kiírni.

"- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere"

Az "elöl" nem ugyazat jelenti, mint az "elől". Ez így értelmetlen.

Igaz, hogy a lánckerék is fogaskerék, de ez nem pontos megfogalmazás. Amúgy elöl lánctányéroknak hívják.

A racsnit biztosan nem akar cserélni, mert az a kilincsmű.

"- lánc csere"

Helyesen: lánccsere

"- komplett pedáltengely csere"

Amiről kiderült, hogy nem is pedáltengely.

"- bovden cserék(váltok)"

Ezt is egybe kellett volna írni.

"Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm."

A természetes eloszlást, avagy szórást a Gauss-görbe nagyon jól ábrázolja. Meglepő lenne, ha a kerékpáralkatrészeknél nem érvényesülne ez a törvényszerűség.

Hogy te is értsd: Nem a legalja alkatrészeket használják a leggyakrabban, hanem a közepkategóriát. Tehát megint sikerült egy olyan mondatot írni, aminek semmi értelme, mert két ellentétes dolog közé tettél egyenlőséget.

"Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott."

Ezért sem fogsz kapni Kazinczy-díjat.

Ha azzal a nagy eszeddel rákerestél volna a közeledben található bringás boltokra, akkor 2 perc alatt találtál volna olyat, amelyiknek van webshopja. Itt pontosan kiválaszthattad volna az alkatrészeket és még a pontos munkadíjakat is megnézhetted volna.

2021. jan. 21. 00:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha magad veszel webaruházakból cuccokat akciósan ,ebike.hu bringaboard stb . Online válogathatsz és az ügyfelszolg is segít ha leirod mit vennél és mit javasolnak . A szerelő keres a holmikon és nem ad kedvezményt ,emiatt akciós árakon bőven megtakaritod a javitás költségét . Túl jól hangzik a 30 ropi mindennel még ha belépő középszinten jobb minőségű az alkatrész .
2021. jan. 21. 11:02
 18/27 A kérdező kommentje:

Tegnap kaptam egy 30.000Ft -os ajánlatot másik helyen meg egy 15.000Ft -ost.

Azért választottam a drágábbikat mert az interneten több volt a Google pozitív értékelése.

Amiket feltettek alkatrészek azok mind jó minőségűek(Shimano) erre úgy jöttem rá, hogy ma elvittem egy harmadik helyre ami a kerületben a legmagasabb (+)értékeléseket kapta és ott szépen ellenőriztem a munkát és megkérdeztem, hogy szerintük az a munka amit maguk előtt látnak(komplett hajtásmű) az mennyit ér és van-e benne probléma? Nem találtak semmit.

Most örülök.

Magyar nyelvtanra reflektálnék, soha életemben egy percet nem szántam arra, hogy elsajátítsam a Magyar helyesírás szabályait, iskolában. Nem Magyarországon tanultam/ éltem sokáig. Amit tudok magyarul az a közeli hozzátartozóim kommunikációjából tanultam, megfigyelés alapján.

Kösz az eddigi segítséget! Témát zárjuk le ne rontsuk el egymás napját.

Akinek meg állandóan rossz az változtasson az életén.

2021. jan. 21. 12:33
 19/27 A kérdező kommentje:
nem szerettem volna online megrendelni az alkatrészeket mert nem szeretek szerelni és nem is értek hozzá, elrontottam volna meg aztán szerelős eszközeim nincsenek, valaki írta korábban, hogy ehhez speciális szerelőeszközök kellenek.
2021. jan. 21. 12:40
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ha nem cseréltek elől semmit a lánctányéron 30 ezerből lazán átvertek . Mert 15 ezerből simán kijön a monoblokk lanc racsnisor szereléssel .Ha a monoblokkot csak megolajozták visszatekerték ezt nem állapitod meg . Lánc racsnisor jobb is akad dbja 3 ezerert ,bowdenek 300 Ftok. tehát 22 ezret kifizettél puszira amire büszke vagy . Trógerkedsz írni sem tudsz aztan még azt hiszed ez kívánságműror amit te vezetsz . Nevetséges forma vagy . Pontozd le a másikat , azok úgyis egymást felpontozzák mert az igazat irják amit te fel sem fogsz .
2021. jan. 21. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!