Kerékpáron komplett hajtás csere mennyibe kerül megközelítőleg?
Trekking kerékpár,
- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere
- lánc csere
- komplett pedáltengely csere
- bovden cserék(váltok)
Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm.
Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott.
Alsó kategóriás shimanoból is van egy csomó, képzeld, te kretén.
Mi van, agy nélkül születtél?
10!
Neked hiányzik az agy a fejedből, mert nem tudod értelmezni a válaszokat.
Ez igaz de 1.000Ft és 3.000 - 4.000Ft a különbség közöttük.
Kérdésben kiírtam, hogy MEGKÖZELÍTŐLEG érdekelne,
ebből arra lehetett volna következtetni ha lett volna gónyid(logikád), hogy a drágábbik + négyezer forintosat számítja bele a hozzáértő amikor összeszámolja a végösszeget amiből egy komplett hajtás csere elvégezhető, boltban, szervervízló keze által.
Sajnos egy ember hozzászólásain kívül egyikőtök sem tudott szart sem segíteni, olyan rettentően buták vagytok, hogy nem is szeretnék többet ezzel a kérdéssel foglalkozni, kérdést sem tudtátok értelmezni, Pfffff!
Aki tudott segíteni annak köszönöm szépen.
Hja és irkáljatok még pár h.sz. -t ide hát ha minél többször húzhatom le a negatív értékeléseimmel válaszadásaitok értékét.
Hihetetlen, hogy még tudtok kommunikálni ennyi ésszel, bakker hogy nem hagytátok még el a fejteket.(?) sutyik
Már mehetsz is.
Vissza se gyere ebbe a kategóriába, nincs szükségünk ilyenekre.
Okostojás!
Mindenkinek más a megközelítőleg, tehát már a kérdést sem tudtad értelmesen kiírni.
"- elől három fogaskerekes, hátul hetes racsni csere"
Az "elöl" nem ugyazat jelenti, mint az "elől". Ez így értelmetlen.
Igaz, hogy a lánckerék is fogaskerék, de ez nem pontos megfogalmazás. Amúgy elöl lánctányéroknak hívják.
A racsnit biztosan nem akar cserélni, mert az a kilincsmű.
"- lánc csere"
Helyesen: lánccsere
"- komplett pedáltengely csere"
Amiről kiderült, hogy nem is pedáltengely.
"- bovden cserék(váltok)"
Ezt is egybe kellett volna írni.
"Leggyakrabban használt alkatrészekre hagyatkozz, ne a drága alkatrészekre, minimum - maximum érték érdekelne, köszönöm."
A természetes eloszlást, avagy szórást a Gauss-görbe nagyon jól ábrázolja. Meglepő lenne, ha a kerékpáralkatrészeknél nem érvényesülne ez a törvényszerűség.
Hogy te is értsd: Nem a legalja alkatrészeket használják a leggyakrabban, hanem a közepkategóriát. Tehát megint sikerült egy olyan mondatot írni, aminek semmi értelme, mert két ellentétes dolog közé tettél egyenlőséget.
"Munkadíj is érdekel ha valami ennyire jól tájékozódott."
Ezért sem fogsz kapni Kazinczy-díjat.
Ha azzal a nagy eszeddel rákerestél volna a közeledben található bringás boltokra, akkor 2 perc alatt találtál volna olyat, amelyiknek van webshopja. Itt pontosan kiválaszthattad volna az alkatrészeket és még a pontos munkadíjakat is megnézhetted volna.
Tegnap kaptam egy 30.000Ft -os ajánlatot másik helyen meg egy 15.000Ft -ost.
Azért választottam a drágábbikat mert az interneten több volt a Google pozitív értékelése.
Amiket feltettek alkatrészek azok mind jó minőségűek(Shimano) erre úgy jöttem rá, hogy ma elvittem egy harmadik helyre ami a kerületben a legmagasabb (+)értékeléseket kapta és ott szépen ellenőriztem a munkát és megkérdeztem, hogy szerintük az a munka amit maguk előtt látnak(komplett hajtásmű) az mennyit ér és van-e benne probléma? Nem találtak semmit.
Most örülök.
Magyar nyelvtanra reflektálnék, soha életemben egy percet nem szántam arra, hogy elsajátítsam a Magyar helyesírás szabályait, iskolában. Nem Magyarországon tanultam/ éltem sokáig. Amit tudok magyarul az a közeli hozzátartozóim kommunikációjából tanultam, megfigyelés alapján.
Kösz az eddigi segítséget! Témát zárjuk le ne rontsuk el egymás napját.
Akinek meg állandóan rossz az változtasson az életén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!