Piros fény elől megtévesztő?
Nem csak egyenes út van...
Gondolj bele: jön velem szembe a biciklis, de én pirosat látok, tehát azt hiszem, hogy tőlem távolodik, ezért bekanyarodok elé.
Kereszteződésről beszéltem.
Mindegy... ma sem múlik el úgy nap hogy nem fogok ki itt egy idiótát.
Ha elcsap valaki, vagy a rendőr megbírságol akkor meg majd jöttök sírni hogy már megin' a bicikliseket bántják.
"Majd amikor a mentősök szednek össze az út szélén mert egy autós elcsapott, mert azt hitte, hogy az ellenkező irányba mész, akkor majd átgondolod, hogy hova milyen lámpát kell tenni."
Köszönöm hogy ilyenekre gondolsz. Ezt azért kicsit túlzásnak tartom, szembesávba közeledő autó miért akarna elütni?
Közlekedik itt olyan is akinek elől-hátul 1-1 fehér és piros lámpa van, azt sem ütötték még el.
Éppen ezért nem elütésem után hanem még az előtt, tettem fel a kérdést, de így hogy többek szerint zavaró, megpróbálom átforrasztani fehér fényre vagy le ragasztani.
A video alapján azt mondanám, hogy annyira nem tűnik zavarónak a normál fehér világítás mellett.
Ha a jogszabályi háttér érdekel, akkor viszont egyértelműen szabálytalan, éppen úgy, mint az index...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!