Egyénileg szervezett Balaton körbetekerésnél hogyan lehet megoldani a rengeteg csomag szállítását?
Mielőtt bárki mondaná, a fizetős, autóval szállítós emberkék ki vannak zárva. Alternatívákat valaki esetleg tudna mondani? 12 emberről lenne szó, és a sátrakat, csomagokat, stb. hogyan lehetne szállításukat kerkékpárral megoldani könnyen? Ha van olyan válaszoló, aki már körbetekerte, mit tud ajánlani?
Válaszaitokat előre köszönöm!
Nekem a 8 óra tekerés síkon, aszfalton, 4 óra pihenéssel nem tűnik extrém sportteljesítménynek. De nem vagyunk egyformák.
Azt is írtam, hogy sátrazás helyett keresnék 2 olcsó szállást. Minél több nap, annál több cucc kell és annál nehezebb 12 ember szabadságát összeszervezni, esélyesebb az is, hogy egyik nap esős vagy szeles idő lesz.
A probléma az, hogy belegázoltam a kérdező lelkébe azzal, hogy amatőrként jobb tempót megyek, mint az ő élsportolónak gondolt gyerekei.
22: De nem érted, hogy a társasági bicajozás nem erről szól????
Hanem arról, hogy tekerünk, megállunk kajálni, csobbanunk egyet, közben dumálunk, betérünk ide-oda megnézni valamit, stb. stb.
24!
Bocs, kevertem az egyik kommentelővel.
Országútival ez még egyátlagos nyári napon is egész könnyen kitekerhető lenne, nem kellenek hozzá versenykörülmények. Montival
viszont slick gumi ide-oda, egy olyan 350 watt körüli átlagteljesítmény kéne ehhez, ami nemhogy egy amatőrnek, hanem egy profinak is lehetetlen 6 órán keresztül. (14 vagyok). Úgyhogy vagy elmértél valamit, vagy szándékosan hazudozol.
26: hagyjuk a fenébe, egy önfényező macskajancsi!
Fel sem merül benne, hogy irreális dolgokat ír.
Kisebb hazugság hihetőbb lett volna. :-DDD
Nem én mértem el, hanem te számolsz el valamit, de nagyon.
Wattmérőm nincs, csak azt tudom, hogy amikor a Balaton kerültem, akkoriban 550 Watt körül volt a max. teljesítményem.
Csak a Strava saccolására tudok hagyatkozni a wattoknál, de fogadjuk el hitelesnek, hiszen a mérésekben is van mérési hiba. Ez alapján az ehhez hasonló (100+ km síkon) tekeréseimnél 210-263 Wattos átlagokat találtam.
Montinál vannak magasabb 20 perces Watt becslések.
A 2-es úton észak felé, tehát szembeszélben, a 27-32-es tempóhoz 254-269 Wattot kellett tekernem. A szél miatt valószínűleg többet, mert azzal nem számol. Ez szintén egy montis tekerés, terepgumival. Ha kivesszük a számításból a joker érvedet, hogy én hazudok, akkor miért nem tudnék slicken 33-as átlagot menni? Főleg úgy, hogy nem végig én vezetek?
Érdekelne az a formula, ami alapján kiszámoltad, hogy outival lazán teljesíthető, de montival, slickkel 350 Watt kell!
Valter Attialának is 386 W kellett a 32.2-es tempóhoz... De Pilismarót felől Mexikóra! Síkon (Szamarhegy-Pilismarot) a 352 W már majdnem 50km/h-ás sebességet jelentett!
Valter nem csalt, mert ott voltam, láttam ahogy száguldottak felfelé.
Írd majd meg a CoffeeRide-os srácoknak is, hogy amikor pár éve Budapestről megkerülték a Velencei tavat, akkor csaltak, mert a 45-öt tempó csak így lehetséges! :)
Nem az a kérdéss, hogy melyik közlési kényszerben szenvedő válosszoló mennyit és milyen gyorsan tud tekerni, hanem az, hogy 12 ember hogyan tudná körbetekerni a Balatont.
Autós csomagszállítás nem játsszik.
A kérdező alternatívákat vár.
Eddig volt
1. kevés csomag, kevés sátor szétosztva.
2. Előre lefoglalt olcsó szálláshely 2-3 helyen, ami szükségtelenné teszi a sátrazást.
Van még ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!