Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egyénileg szervezett Balaton...

Egyénileg szervezett Balaton körbetekerésnél hogyan lehet megoldani a rengeteg csomag szállítását?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki mondaná, a fizetős, autóval szállítós emberkék ki vannak zárva. Alternatívákat valaki esetleg tudna mondani? 12 emberről lenne szó, és a sátrakat, csomagokat, stb. hogyan lehetne szállításukat kerkékpárral megoldani könnyen? Ha van olyan válaszoló, aki már körbetekerte, mit tud ajánlani?

Válaszaitokat előre köszönöm!

2020. dec. 14. 14:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
55%
A kérdező egészen nyilvánvalóan társasági "örömbicajozásként" szeretné körbetekerni a Balatont - nem pedig extrém sportteljesítményként.
2020. dec. 16. 14:29
 22/37 anonim ***** válasza:
25%

Nekem a 8 óra tekerés síkon, aszfalton, 4 óra pihenéssel nem tűnik extrém sportteljesítménynek. De nem vagyunk egyformák.

Azt is írtam, hogy sátrazás helyett keresnék 2 olcsó szállást. Minél több nap, annál több cucc kell és annál nehezebb 12 ember szabadságát összeszervezni, esélyesebb az is, hogy egyik nap esős vagy szeles idő lesz.

A probléma az, hogy belegázoltam a kérdező lelkébe azzal, hogy amatőrként jobb tempót megyek, mint az ő élsportolónak gondolt gyerekei.

2020. dec. 16. 14:48
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

22: De nem érted, hogy a társasági bicajozás nem erről szól????

Hanem arról, hogy tekerünk, megállunk kajálni, csobbanunk egyet, közben dumálunk, betérünk ide-oda megnézni valamit, stb. stb.

2020. dec. 16. 15:01
 24/37 anonim ***** válasza:
22: valamit qrvára félreértesz.... A kérdező maga is gyerek, hogy lennének gyerekei? :))))))))))
2020. dec. 16. 15:02
 25/37 anonim ***** válasza:

24!

Bocs, kevertem az egyik kommentelővel.

2020. dec. 16. 15:35
 26/37 anonim ***** válasza:
55%

Országútival ez még egyátlagos nyári napon is egész könnyen kitekerhető lenne, nem kellenek hozzá versenykörülmények. Montival

viszont slick gumi ide-oda, egy olyan 350 watt körüli átlagteljesítmény kéne ehhez, ami nemhogy egy amatőrnek, hanem egy profinak is lehetetlen 6 órán keresztül. (14 vagyok). Úgyhogy vagy elmértél valamit, vagy szándékosan hazudozol.

2020. dec. 16. 17:57
 27/37 anonim ***** válasza:
55%

26: hagyjuk a fenébe, egy önfényező macskajancsi!

Fel sem merül benne, hogy irreális dolgokat ír.

Kisebb hazugság hihetőbb lett volna. :-DDD

2020. dec. 16. 18:07
 28/37 anonim ***** válasza:

Nem én mértem el, hanem te számolsz el valamit, de nagyon.

Wattmérőm nincs, csak azt tudom, hogy amikor a Balaton kerültem, akkoriban 550 Watt körül volt a max. teljesítményem.

Csak a Strava saccolására tudok hagyatkozni a wattoknál, de fogadjuk el hitelesnek, hiszen a mérésekben is van mérési hiba. Ez alapján az ehhez hasonló (100+ km síkon) tekeréseimnél 210-263 Wattos átlagokat találtam.

Montinál vannak magasabb 20 perces Watt becslések.

A 2-es úton észak felé, tehát szembeszélben, a 27-32-es tempóhoz 254-269 Wattot kellett tekernem. A szél miatt valószínűleg többet, mert azzal nem számol. Ez szintén egy montis tekerés, terepgumival. Ha kivesszük a számításból a joker érvedet, hogy én hazudok, akkor miért nem tudnék slicken 33-as átlagot menni? Főleg úgy, hogy nem végig én vezetek?

Érdekelne az a formula, ami alapján kiszámoltad, hogy outival lazán teljesíthető, de montival, slickkel 350 Watt kell!

Valter Attialának is 386 W kellett a 32.2-es tempóhoz... De Pilismarót felől Mexikóra! Síkon (Szamarhegy-Pilismarot) a 352 W már majdnem 50km/h-ás sebességet jelentett!

Valter nem csalt, mert ott voltam, láttam ahogy száguldottak felfelé.

Írd majd meg a CoffeeRide-os srácoknak is, hogy amikor pár éve Budapestről megkerülték a Velencei tavat, akkor csaltak, mert a 45-öt tempó csak így lehetséges! :)

2020. dec. 16. 19:33
 29/37 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igen, kifelejtettem hogy nem teljesítményre megy a dolog, hanem közösség erősítésre, igazából 0 a tapasztalatom ezen a terepen, ezért tettem fel a kérdést.
2020. dec. 16. 21:05
 30/37 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdéss, hogy melyik közlési kényszerben szenvedő válosszoló mennyit és milyen gyorsan tud tekerni, hanem az, hogy 12 ember hogyan tudná körbetekerni a Balatont.

Autós csomagszállítás nem játsszik.

A kérdező alternatívákat vár.

Eddig volt

1. kevés csomag, kevés sátor szétosztva.

2. Előre lefoglalt olcsó szálláshely 2-3 helyen, ami szükségtelenné teszi a sátrazást.

Van még ötlet?

2020. dec. 16. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!