Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egyénileg szervezett Balaton...

Egyénileg szervezett Balaton körbetekerésnél hogyan lehet megoldani a rengeteg csomag szállítását?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki mondaná, a fizetős, autóval szállítós emberkék ki vannak zárva. Alternatívákat valaki esetleg tudna mondani? 12 emberről lenne szó, és a sátrakat, csomagokat, stb. hogyan lehetne szállításukat kerkékpárral megoldani könnyen? Ha van olyan válaszoló, aki már körbetekerte, mit tud ajánlani?

Válaszaitokat előre köszönöm!

2020. dec. 14. 14:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Mindenki szépen felszerel egy csomagtartót + táskát hátra meg egy csomagtartót előre, és így annyi cuccot fel lehet pakolni, amiből vidáman lehet vadkempingezni is napokon át (bár a Balcsi mentén az nem mindenhol adja magát) Ha még nem túráztál napokon át, akkor szerintem a lényeges feladat kiselejtezni azokat a cuccokat, amikre valójában semmi szükség.
2020. dec. 14. 23:07
 12/37 anonim ***** válasza:

Körbetekertem, kb. 6 óra volt. Akkor még nem volt bringaút, tehát lehetett haladni.

Nem hiszem, hogy a Balaton mellett működik a vadkempingezés. Én nem szórakoznék a sátrazásal, kempingezéssel. Keresnék 2 olcsó szállást.

2020. dec. 15. 23:59
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

12: urban legendnek nagyon jó, de legközelebb kicsit kisebbet lódíts! :)))))

Kizárt, hogy kb. 40-es átlagot tudj menni végig!

2020. dec. 16. 10:58
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Tour de Pelson rengetegen mennek ennél sokkal, sokkal jobb időt, ez nem olyan nagy cucc mezőnyben. Úgyhogy ne vetítsd ki másokra a képességeid.
2020. dec. 16. 11:23
 15/37 anonim ***** válasza:
56%

14: ja persze, bolyozva, és előre biztosított (forgalomtól elkorlátozott) útvonalon.

Ennek semmi köze a saját képességeimhez!

Egyszerű élettapasztalat.

2020. dec. 16. 11:34
 16/37 anonim ***** válasza:
47%

Ez 33-as átlagot jelent. Nem volt lezárva az út. Nem csak más zsírján mentem, kb. a felében vezettem. 26-os alu montival, slick gumikkal, tehát én is tudnék ennél jobbat menni egy alkalmasabb bringával, ahogy mások szoktak is.

Itt elég gyakran megkérdőjeleznek ilyen dolgokat és bizonyítékokat követelnek, pedig csak meg kellene nézni egy-két amatőr verseny eredményét vagy a Stravát.

Elhiszem, hogy a te edzhettségi szinteden ez lehetetlennek tűnik, meg is kell dolgozni az ilyen tempóért, de kérdezőnek van még kb. fél éve felkészülni és azt írta, hogy 12-en fognak menni.

2020. dec. 16. 11:55
 17/37 anonim ***** válasza:
55%

Montival ....

na mesélj még...! :-DDD

2020. dec. 16. 11:59
 18/37 anonim ***** válasza:

Figyu, hol írtam a saját edzettségemről...?

Nő vagyok, ráadásul túrázós bicajos, és messze nem fiatal.

De vannak bicajos gyerekeim, akik nem amatőr szinten űzik a sportot.

Tehát nem kell itt az önfényezés!

2020. dec. 16. 12:04
 19/37 anonim ***** válasza:

Az önfényezést leszámítva #12 teljesen jó tanácsot adott.

(csak úgy mondom)

2020. dec. 16. 12:09
 20/37 anonim ***** válasza:

Semmi önfényezés nem volt ebben, ez csak egy referencia.

Ha most eldöntitek, hogy 1 nap alatt mentek körbe, akkor bőven fel tudok rá készülni. Ez jellemzően sík útvonal, lehet tartani a 25-ös tempót. Alacsonyabbat nem érdemes, mert akkor már szinte semmit sem ér a szélárnyék. Így is csak 8 óra, de ha ebbe tesztek több pihenőt, akkor is összejön nyáron pirkadattól naplementéig.

Ha nem amatúr szintem úzik a gyerekeid ezt a sportot (és már elmúltak 10) évesek, akkor miért hihetetlen, amit írtam?

2020. dec. 16. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!