Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek milyen biciklit...

Trashboy kérdése:

Szerintetek milyen biciklit vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elszeretnék kezdeni sportolni, és a kerékpározásra esett a választásom. Jelenleg van egy noname áruházi mtb biciklim amit szeretek és egész jó így faluban ide-oda elmászkálni vele de én hosszabb távokra szeretnék menni, túrázni amire meg már nem lenne túl kényelmes szerintem. A gondom csak az, hogy abszolúte nem értek a biciklikhez ezért nem tudom, hogy milyet vegyek. Mint már írtam egy kicsi faluban lakom amit viszonylag hosszú utak vesznek körül. Városok is távol vannak és az utak meg hát.. igazán magyarosak :D. Két fajta kerékpárt néztem, az egyik az országúti a másik a cross trekking. Egy kicsit talán a cross trekking felé húzok mert ahogy olvastam az olyan mint a mtb és az országúti keveréke. Alkalmas túrákra és enyhébb terepekre,ösvényekre. Viszont én örülnék neki ha jó gyorsan is tudnék menni amire meg ügye az országúzi lenne a jobb. Szerintetek melyikre érdemes beruházni? A keret 180000Ft lenne, maximum 200000Ft.Tudom, hogy ez kissé szűkös keret de én amúgy sem versenyszerűen szeretnék tekerni úgyhogy nem kell versenygép. Ezek a bringák közül szerintetek melyikek azok amik jók?

Országúti: Csepel Rapid 3 [link]

Csepel Torpedo 3 [link]

Cross Trekking:

Csepel Woodlands [link]

Kellys Cliff 70 [link]

Kellys Cliff 90 [link]

Kellys Cliff 30 [link]

Ezeket néztem ki eddig de nem tudom, érdemes lenne e ezek közül valamelyiket megvenni.(Nem ragaszkodom a Kellys-hez csak ha jól olvastam ez egész jó márka). Ötleteket,tanácsokat szívesen elfogadok!

2020. nov. 11. 00:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
decatlonba elmenni és technikai termóruha-nyugodtan ki a szabadba-hagy pusztuljanak azok a bacik-hátszelet!
2020. nov. 17. 20:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezzel én is eggyetértek én sem vagyok cukorból, de az év hátralévő részében inkább gyűjtök egy fasza bringára :D.
2020. nov. 17. 21:55
 13/13 TR75 ***** válasza:

Ez nálam is így volt. Majd' 2 éven keresztül csak nézelődtem, hogy mik vannak, mit szeretnék, és közben gyűjtöttem a pénzt. Addig tekertem azzal, ami volt, aminek azt az előnyét is láttam, hogy tudatosan odafigyelve kitapasztaltam, hogy mi az, aminek másnak kellene lennie a bringán. Eljutottam a crosstrekkingtől a gravelig, rengeteg cikket és leírást és videót átnézve. És ugyan jelentősen drágább lett a bicaj, mint amivel először számoltam, de végül szerintem megérte.

2020. nov. 18. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!