Milyen bicikli lámpát vegyek maximum 15 ezerig?
Ledes cat eye-ek. Nekem beváltak. De a helyedben én vennék egy fej/sisak lámpát is,hogy bármerre nézek lássak nem csak oda a hová világitok.
Hl-el 500
Hl-el 5?? Sanjna nem emléxem.de teljesen hengeres és 2állása van.
Nekem ez a2 van.
A linkelt lámpához még kell akkumulátor is, számold rá azt is.
Nekem ilyen lámpáim vannak:
A gyári rögzítése vacak, azt tuningolni kell.
Pl. ilyennel + pár kábelkötözővel lehet rendesen rögzíteni:
Barkácsolni kell vele, de ár/fényerő arányban verhetetlen. Jól felrögzítve kimondottan alkalmas hosszabb esti/éjjeli tekerésekhez :)
pl. itt is turkálhatsz közöttük, de a legnagyobb probléma a nagyobb fényerejű lámpákkal, hogy amellett, hogy a márkásabbak néha k. drágák, alig lehet olvasni valós tapasztalatokat, a Testbike oldal kb. az egyetlen ilyen. Szóval ha valami megtetszik, próbálj valós tapasztalatokat keresgélni. Sajnos a webáruházakban a terméklapokon a vélemények túlnyomó többsége a "nagyon jó" meg a "pont ezt kerestem" tipusú semmitérő szarságok. Én is sokat guberáltam, aztán kisakkoztam magamban, hogy elfogadom a barkácsolást, de jó áron lesznek stabil, erős lámpáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!