Ez a cross-trekking bicikli megér 150 000 forintot? Ha nem, tudtok maximum ilyen árban ajánlani?
A bicikli: [link]
Cross trekking kerékpárt keresek. Főként túrázásra, városban járásra és hétvégi kikapcsolódásra használnám.
Köszönöm előre is!
Ez egy korrekt felszereltésgű és tényleg jó minőségű bicaj, egyetlen gond van vele: a villa, ami nem zárható. Ez a kávézóig eltekerve még nem gond, de ha felfelé akarnál vele tekerni, akkor nagyon fog zavarni, hogy pumpál a teleszkóp és alig halad a bringa, mert a tekerésbe fektetett energiád nagy része a villa mozgatására fordítódik.
Én ezért az összegért inkább válaszanám a Kellys Cliff 30-at, bár sajnos már alig kapni.
Amíg nem kiállva teker, nem fog pumpálni a teleszkóp. Én nagyon ritkán lockolom a villát, még a fox 32 villám sem indul meg olyan könnyen, hogy ülve pogózzon. Jó ha van lockout, de túl sok felárat nem adnék érte.
Amúgy hervisben nem vennék bringát. Nincs rendesen specifikálva a felszereltség, és kamu akciók vannak. Ez a bringa soha sehol nem került 230ezerbe.
"Amíg nem kiállva teker, nem fog pumpálni a teleszkóp. Én nagyon ritkán lockolom a villát, még a fox 32 villám sem indul meg olyan könnyen, hogy ülve pogózzon. Jó ha van lockout, de túl sok felárat nem adnék érte. "
Ez meg a másik! Nem akkora nagy szám az a lockout. Nem rossz dolog, de nem is létfontosságú.
Hát szerintem műszaki színvonal meg felszereltség tekintetésben nem sokban marad el a Merida Crossway-15-től, ami pont ugyanennyibe kerül(ne, ha lehetne kapni).
90-100-ért Neuzert lehet kapni a Tescoban :-))
Köszönöm a választ mindenkinek!
Az lenne még a kérdésem, hogy ha a teleszkóp nem zárható, akkor nem is állítható? Tehát, mindenképpen egyféle beállítása lehet csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!