Mennyiért lehetne eladni mostanában egy 1993-as Mali Trekking típusú biciklit?
rendszeresen karbantartott, cserére szorult alkatrészek mindig lettek is cserélve.
Mennyit érhet egy ilyen régi bringa?
pénzben kifejezve elég kevés sajnos.
annyit biztosan nem kapsz érte amennyit te gondolsz róla.
én ezért nem adom el a régi meridámat, mert kapnék érte 20-30 ezret.... de annál sokkal-sokkal többet ér _nekem_
Azért jutott eszembe mert ugye más számokat mondtunk akkoriban de 26ezer volt akkor.
Most meg azt olvasom, hogy 100 ezer körül van egy használt bicikli.
Márpedig ezen a régi biciklin minden ki van cserélve ami számít, viszonylag új gumik, fékpofák, lánc, első hátsó fogsor, első hátsó kerékcsapágy.
Mindig meg lett csinálva ha kellett.
Az a baj, hogy hobbi vonalon, a bolban vásárolt új, és a használt közt árban hatalmas a szakadék. Nekem is van egy, valamikor 1992 tájékán, 17990-ért vásárolt montim, amire 2000 környékény bő 100-ezret költöttem, mert a vázon és a felnin kívül minden le lett cserélve, és akkor még többet ért a pénzünk is. Gondolkodtam többször is, hogy eladom, mert utána már alig vettem elő, valahogy nem lett olyan jó az áttételezése, de kaptam volna érte talán 30 ezret, így maradt a garázs plafonján. Tavaly meg vettem egy használt, pár éves Merida Big Nine 100-ast, amivel alig mehettek, és 110-ért adták, az új meg 230
Tehát ezek alapján, jó ha megadják azt a pénzt amennyiért vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!