Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Strava ingyenes verziójában...

Strava ingyenes verziójában történt mostanában valami változás/korlátozás?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy én állítottam el valamit, vagy változás van. De mostanában kicsit fura. Ma például konkrétan rákerestem valakire, majd kíváncsiságból az egyik útjába belekattintottam, és nincs ott a Flyby funkció! Azt hittem csak nála nincs, de ellenőriztem, másnál se látom. Nem hiszem, hogy pont egyszerre kapcsolta ki mindegyikük.

Létezik, hogy a Strava elvette vagy fizetőssé tette a Flybyst?

Cikket sem találtam, ahol erről írtak volna. Mi lehet? És van más korlátozás is?

2020. okt. 20. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
2020. okt. 20. 09:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Rosszul megy az angol, de azt hámoztam ki belőle, hogy központilag kapcsolták ki, és mindenki maga visszaállíthatja, és nem fizetős. Ugye jól értem?

Javítsatok ki, ha nem! És köszi, meg a linket is!

Nekem csak az furcsa, hogy sehol nem jelezték, email se jött erről. Vagy csak elkerülte a figyelmemet?

2020. okt. 20. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég sokminden változott sajnos a flyby-on kívül is, sok funkciót elvettek. Amúgy igen jól értetted, mindenkinek önkényesen kikapcsolták központilag... de vissza tudod kapcsolni. Persze hacsak nem nyomja mindenki vagy a többség vissza semmi értelme nincs, mert csak azokat látod akiknek be van kapcsolva...
2020. okt. 20. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja lett egy rakás funkció fizetős, pl. szegmenseknél nem fizető user csak akkor látja a saját eredményét, ha topba kerül.

A flyby-t by default kikapcsolták mindenkinek, de mivel a legtöbb ember nem jön rá magától,és nem is olvas róla, azt hiszi simán megszűnt vagy fizetős lesz, ezért hiaba kapcsolod vissza, az emberek 99%-a nem teszi meg, ezért a legtöbb esetben senkit sem fogsz látni. Ezzel gyakorlatilag megölték a funkciót.

Mellesleg a saját b.aromságuk miatt kellett ezt meglépniük, mert korábban a private trackekre is látszódott a flybye. Ha a kettőt eleve együtt lehetett volna állítani, eleve nem merül fel a privacy probléma a flybye-al kapcsolatban.

2020. okt. 20. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Egyre sz@rabb már a strava is, ezek a "közösségi" funkciók adták meg a különlegességét, ezek nélkül nem más csak egy másik útvonalrögzítő app... abból meg már van vagy 100. Talán egy-két olyan funkció van már csak amiért érdemes maradni.
2020. okt. 20. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

5:

Igazad van. Útvonal rögzítő és naplózó rendszernernek ráadásul gyenge, vannak azon a téren sokkal jobbak. Pl. simán összekavar mindent az importált trackeknél, buta módon számol moving time-ot, felülírja a szintemelkedést, automatikusan van hogy az activity type is félremegy.

Egyelőre a szegmensek, a challange-ek meg még pár aprósag van olyan fontosak, hogy maradok. Meg még nem látni mi lesz az uralkodó platformy miután lassan kinyírják magukat. Az Endomondo bizonyós funkciókban sokkal jobb, csak az már inkább a múlt, kevesen használják.

2020. okt. 20. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem inkább erőforrást, azaz pénzt akartak spórolni a Flyby ilyen fajta lekapcsolásával.

Van Strava Hungary csoport a FB-on...

2020. okt. 22. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!