Kijárási korlátozás, az ötven km-s bicikli túra belefér e a szabadidős sporttevékenység közé?
Simán!
Nincs korlátozva a sporttevékenységnek se a hossza, se az időtartama!
Én tegnap csak 44-et mentem. :)
3-as! tudod értelmezni az "alapos indokokat"...???
"A 3. § szerinti alapos indok:
d) az egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés az 5. § szerint."
5. §
Egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen,
valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy
ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter
távolságot kell tartani.
Egy ismerősömmel mennék mert minekünk se kutyánk se macskánk nincsen de tartanánk a három métert is, biciklizés közben az ötvenet is. Ha ketten megyünk tudunk segítséget hívni a másiknak, mert mégiscsak közút, balesetveszély, egyebek...
Mert ez az egyedüllét többet árt mint bármi.
De nem akarjuk megszegni semmi szabályt!!!!
Igazoltathatnak e és mennyire nyomós erő ez, mint szabadidős sporttevékeNység húsz negyven kmre otthonunktól. ???
Köszi a válaszokat.
Két ember, ennyi távolságra egymástól simán lehet!
Amúgy nem fognak igazoltatni, nincs rá indok. Na meg ezer más feladatuk van.
Én a korlátozás óta szinte minden nap tekerek, a XI. ker-ből Érd, Budaőrs, törökbálint, Sóskút, Szigetszentmiklós - Tököl, s tb. irányokba. Soha senki nem igazoltatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!