Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kijárási korlátozás, az ötven...

Kijárási korlátozás, az ötven km-s bicikli túra belefér e a szabadidős sporttevékenység közé?

Figyelt kérdés

#Biciklizés kijárási korlátozás
2020. ápr. 14. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A rendelet szerint másoktól 1,5 métert kell tartani. Mivel folyamatosan ennél is nagyobbat fogtok tartani, olyan mintha nem is együtt tekernétek. Szerintem simán védhető, és biztonságos.

Ez az időszak most nagyon kedvez az okoskodó megmondó embereknek, akik mindig más dolgával vannak elfoglalva.

2020. ápr. 15. 06:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ezt a ne menj sehova dolgot... Össze is vesztem pár emberrel, mert minek megyek korizni (miközben munkába járok, nagy ritkán gurulok csak a saját kedvemért, akkor is egyedül, vagy párommal, akivel együtt élünk). Mert ők 30 nm-en igenis eleget mozognak most is (véletlen csupán a plusz 20-30 kg, vagy akár több is :D).

Menj nyugodtan, tartsátok a távolságot, és kész. Az immunrendszernek is jót tesz a mozgás, a mentális állapotnak meg végképp.

2020. ápr. 15. 08:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Én a lakóhelyemtől 150-200 km-re megyek bringázni (tömegközlekedéssel vagy kocsival). Megtehetem a jogszabály alapján.
2020. ápr. 15. 17:41
 14/14 tothp ***** válasza:
100%
Nagypénteken gond nélkül elengedtek a rendőrök bringával ott, ahol az autósokat ellenőrizték és visszafordították. Mehetsz. Ha meg 50 métert tartotok, simán le lehet tagadni, hogy együtt mentek.
2020. ápr. 15. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!