20 km biciklizés egyszerre sok lenne ha 2 éve egyáltalán nem bicikliztem?
20:
Nálad meg a kérdezőnél sem értem ezt a km parát. 100 km-t le lehet tekerni úgy is, hogy reggel elindulsz, nagypapásan tekergetsz, megállsz itt-ott büfézni, ha nyár van csobbansz egyet valahol ha van rá lehetőség, estére meg befejezed. Meg úgy is, hogy kerékpártól, domborzattól függően kiköpöd a tüdődet, és 3-4 óra alatt megcsinálod. De 20-30 km is lehet keményebb, mint 100 km, ugyanazon domborzati viszonyok között, csak nagyon más sebességgel. Ugyanez futva is igaz, de kerékpárral halmozottan, mivel síkban úgy is lehet 10-15 km/h-val haladni, hogy alig vagy nyugalmi állapot felett.
"Ha nem akarom hülyére fárasztani magam, akkor sztem 2 óra alatt tuti h nem lesz meg. De inkább 3"
Ne vállald túl magad! Ne kapkodj! Adj időt magadnak, 5-6 órát célozd meg, annyi idő alatt szerintem sikerülni fog.
5-6 óra alatt körbe lehet tekerni a Balatont (200 km)! Igaz, nem teljesen kezdőknek.
4 óra alatt le lehet sétálni a 20 km-t.
Nem a távtól fogsz elfáradni. Kezdők hibája, hogy képesek kiütni magukat az egyetlen dombon is, mert maxpulzussal tekerik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!