20 km biciklizés egyszerre sok lenne ha 2 éve egyáltalán nem bicikliztem?
Mi van??:D
Izotóniás ital, bringás kaják, mert 1-1,5 órán keresztül tekerni fog? Hagyjuk már... Könyörgöm, tökmindegy, hogy milyen kondiban van valaki stb. 20km az semmi. Nem 40-es átlaggal fogja letekerni, hanem mondjuk 15-össel, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy ellenállás nélkül, éppenhogy tekered a pedált... Lényegtelen, hogy mekkora a táv, 100km-t is le tud tekerni bárki, max lassabban...
Kérdező: nem tudom, hogy milyen biciklit van, attól is függ, de nem lesz nehéz. Gondolom te is úgy tervezed, hogy lazábban tekersz, nem
mintha a Tour de France-on lennél.
11 for president! :DDDDDDDDDD
én azért egy mentőhelikoptert készenlétbe helyeznék félúton! biztosch ami biztosch!!
11:
Nem úszásról szól a kérdés, még csak nem is futásról, hanem kerékpározásróp. 80+ nagymamám is le tud tekerni 20 km-t, csak nyilván nem túl gyorsan.
Szerintem nem lesz gond.
Nekem ez volt a dilemmám a 100 km-rel. Azelőtt csak kétszer tekertem hosszabb távot, egyszer 40 egyszer 60 km-t. De úgy voltam vele, ha nem bírom, max. megállok, lihegek egy fél órát aztán tovább hajtok.
Elindulsz, meglátod hogy alakul a dolog, nem kell eszetlenül tekerni. Csak tekerj és élvezd. Ha pihenésre van szükséged, akkor pihensz, iszol, nézelődsz. Jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!