75 km szerintetek sikerülne?
Mit értesz az alatt, hogy "ezek a biciklik nem hosszútávra vannak"?
Mik "ezek a biciklik"?
Alapvetően tényleg az a gond, hogy a bringád nem erre való célgép, úgyhogy a sík tekerésnél sosem fogd elérni az ideális geometria-beállítást. Remélem, nem egy tecsós össztelósról beszélünk, hanem egy tényleg DH-geometriás jobb jószágról.
Tenyér- és fenékfájás: a geometrián nem sokat tudsz segíteni, de kesztyű és betétes bringás naci tutira javít a helyzeten.
Kavicsos-murvás terepen azért a 75 km nem kevés, akkor sem, ha sík.
Azért megmondom őszintén, nem értem a problémádat.
Ha eltekerek otthonról 100 km-re és ott fújok ki, az gáz.
A leírtak alapján viszont te 15 km-enként eldöntheted, hogy mész tovább vagy visszatolod a garázsba.
Így nem értem, mit akarsz megtudni.
Ami infóra szükséged van, azt kockázat nélkül meg fogod kapni a tekerési próba közben.
Nem, nem teszkósom van, 300+ ezres trail bicikli, ami igaz, nem DH, viszont tanulni megfelel.
Igen, csak kíváncsi voltam, hogy a leírtak alapján ti mit gondoltok, sikerülhet-e. De tényleg majd rá fogok jönni, mivel meg akarom csinálni.
Ma reggel mentem 21 km-t, igazából elfáradni nem fáradtam el, de nagyon nyomott már a vége felé a nyereg meg a markolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!