Szerintetetek öreges ez a Camping bicikli?
Alacsony vagyok és nem találok olyan biciklit amiről kényelmesen leérne a lábam, ezért gondoltam veszek egy ilyet, de félek, hogy röhejesen néznék ki rajta.
Mit gondoltok?
21/L
Egyáltalán nem az! Sőt, szerintem még jól is néz ki, divatos, egy nőnek jól állna :)
18/L
Ha a nyeregből a földre leér a lábad az nem jó. A nyeregben ülve függőleges hajtókar állás esetén a lentebbi pedálon a lábadnak teljesen nyújtva kell lennie. Ez azért nagyon fontos, mert különben tönkremennek az ízületeid (mindezt úgy, hogy a kerékpározás az úszás után az egyik legjobb a térdnek). Egy idő után így lesz kényelmes a tekerés, behajlított térddel rémálom tekerni.
"női" vagy city vázas kerékpárok mind jók lehetnek a megfelelő méretben, de a hagyományos vázak szerintem sokkal szexisebbek egy lánynak (ráadásul maga a váz is erősebb). Lehet ebből is megfelelő méretet kapni, újonnan biztosan. Az a jó méret ebből is, ami fölött még kényelmesen le tudod rakni a lábad.
Figyelj arra is hogy egy kerékpárnál kényelmi szempontból fontos az is mekkora távolság van a nyereg és a kormány között.
Az se mindegy, hogy mire szeretnéd használni, stb, stb.
Ha gondolod, írj privátban, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!