Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hány kilóméter egy amatör...

Fa_ember16 kérdése:

Hány kilóméter egy amatör kerékpárverseny?

Figyelt kérdés
igazából nem tudom milyen fajta versenyek vannak amatőröknek,de szeretn egy kicsit jobban belenézni.a kilóméter csak azért kérdem,mert ha be tudnék nevezni egy versenyre,akkor ne érjen engem meglepetés hogy például 20km helyett 50km a verseny hossz.szoktam menni naponta 15 majdnem 20km biciklizni,de ez gondolom még egy amatőr versenyre se lenne elég.
2020. aug. 6. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vannak házi versenyek is...10-20induló 10km körüli táv.
2020. aug. 8. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Outi érdekel vagy MTB?
2020. aug. 8. 12:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazából a mtb verseny érdejelne mert ausztriában szoktam hegyekbe mtb biciklivel menni egy napi 15 km:#12

#11: de engem a házi verseny annyira nem érdekel,inkább egy valami cég általl megrendezett nagyobb verseny,csak amatőröknek. Amúgy meg még magam is belenézek ebbe a témába,de minden egyes válaszolónak köszönöm az eddigi válaszát :)

2020. aug. 8. 13:48
 14/15 Wadmalac ***** válasza:

Nálunk van mindenféle.

Az oúti mezőnyfutamok jóval hosszabbak és durvábbak, mint ami ilyen kondival és tapasztalattal bevállalandó, de például az időfutamok, túrák jó bevezetők lehetnek egy későbbi mezőnyösbe szálláshoz.

[link]

2020. aug. 11. 10:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. aug. 11. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!