Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hány kilóméter egy amatör...

Fa_ember16 kérdése:

Hány kilóméter egy amatör kerékpárverseny?

Figyelt kérdés
igazából nem tudom milyen fajta versenyek vannak amatőröknek,de szeretn egy kicsit jobban belenézni.a kilóméter csak azért kérdem,mert ha be tudnék nevezni egy versenyre,akkor ne érjen engem meglepetés hogy például 20km helyett 50km a verseny hossz.szoktam menni naponta 15 majdnem 20km biciklizni,de ez gondolom még egy amatőr versenyre se lenne elég.
2020. aug. 6. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy a szórás... De jellemzően inkább az 50+ van a legtöbb versenyen.

Ez volt pl. pár hete, ahol a borzalmas baleset történt:

[link]

Láthatod a távokat és szinteket. Ha jól látom, itt 26 a legrövidebb táv.

Itt a hír a balesetről.

[link]

2020. aug. 6. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:

vagy pl ez is szokott lenni minden évben:

[link]

De az a "családi" 30 km kb. lötyögés és móka-nevetés - nem igazi verseny.

2020. aug. 6. 11:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi.akkor szerintem még megyek egy jó pár kilómétert hogy megszokjam.eddig csak 15 20 kilómétert mentem,de akkor most inkább hajtok a 30ra.a 26 nem tűnik amúgy soknak,főleg nem sok kezdőknek. Remélem amikor majd megyek akkor nem én fogok okozni egy balesetet :)
2020. aug. 6. 11:25
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha jelenleg 15-20 kilométereket tekersz, akkor szerintem még korai lenne versenyre menni. Stravával rögzítsd a tekeréseket és nézd meg, hol állsz a többiekhez képest. Ha mindenhol benne vagy a felső 30-40%-ban, akkor majd lehet versenyre menni.
2020. aug. 6. 13:33
 5/15 A kérdező kommentje:
És azokat hogy hívják ami nem verseny,de mégis egy kb 30 km mész és mások ellen? amit #4 is mondott.strava?
2020. aug. 6. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:

Vannak rövidebbek. A budamaraton csak 20km volt igaziból 18.

A duna is 45 helyett 43. Inkább rövidebb mint hosszabb.

Ma meg a hülye uci körverseny szabály miatt egész rövidke is lehet,úgyis csak körbe körbe mennek.

2020. aug. 6. 21:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes eddigi válaszolónak :). Majd jövő nyáron megpróbálkozok egy ijesmi versennyel
2020. aug. 6. 21:38
 8/15 anonim ***** válasza:
MTB maratonokon pár éve van már Mini táv. Az tényleg nagyon rövid, de versenyenként változik, hogy pontosan mekkora a táv.
2020. aug. 8. 01:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Hegyi pár fős MTB XC verseny van 10km-es össztáv, meg 20-25km-es is.
2020. aug. 8. 08:16
 10/15 A kérdező kommentje:
#8 és #9 nem baj ha rövid,még a 10 vagy a 20km os bőven elég nekem arra hogy meglássam milyen egy ilyen verseny
2020. aug. 8. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!