Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Hogyan tudnám elérni, hogy egyenesen világítson a lámpám?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy bicikli lámpát, amihez azt írták, hogy a tartója 360°-ban elforgatható, és pont ez volt a kiválasztás oka, mivel nekem nem egyenes kormányom van, és azon a fix tartós lámpák oldalra állnak. Na most, amit kaptam tartót, azt sehogy nem lehet elforgatni, főleg nem 360°-ban. Mit csináljak, hogy egyenesen világítson?
2020. júl. 29. 06:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha forgathatót rendeltél és nem azt küldtek, küldd vissza. De ha jól értem, itt az a gond, hogy a kormány formája miatt ferdén áll rajta a lámpa, mármint a síkhoz képest. Ezen az oldalirányú tekergeetés sem segít. Olyan lámoa kell, ami kör alakú, így a vetítési képnél mindegy, hogy maga a lámpa a síkhoz képest szöget zár-e be.
2020. júl. 29. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Horizontálisan áll ferdén (már ha van ilyen), tehát nem magam elé világít, hanem oldalra. Szóval segítene az elforgatás, mert amúgy nem maga a lámpa ferde, csak a kormány miatt oldalra áll. Vagy nem tudom hogy mondjam
2020. júl. 29. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Hát akkor próbáld meg valahogy kihézagolni. Pl. az egyik szélénél tegyél be egy kis alátétet vagy bármit, hogy egyenesbe kerüljön.
2020. júl. 29. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nos én nem igazán értem. Csak van azon a kormányon olyan felület, ahol a lámpát megfelelő irányba fel lehet fogatni... pont középen pl. vagy bárhol, ahol a kormány "csöve" az útra merőleges síkon van (mert ha jól értem, ez a gond, hogy nem találsz ilyen helyet?)
2020. júl. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!