Meg gépzsíroztam a fogaskerekeimet. Hogyan tudnám elérni, hogy a nadrágszáram ne legyen olyan?
Gépzsíroztad a fogaskerekeket? Hogy értve? Gépzsírt ált. olyan helyre szoktak tenni, ahonnan nem igazán jön ki. A láncra olajat szoktak tenni, de nem úgy, hogy utána csatakos-csöpögős legyen. Megolajozzuk a láncszemeket és utána megtöröljük. A lényeg, hogy a belsőbb részeket elérje. A fogasokra nem teszünk külön kenőanyagot (főleg nem zsírt), az egy átlagos tisztítási-kenési karbantartási művelet végére gyakorlatilag száraz és tiszta. Ennyi, ha az olaj cseppekben verődik, ott már baj van a mennyiséggel.
Ha meg néha-néha bekapja a gatyád szárát, akkor meg ezt amúgy is muszáj megoldani, függetlenül attól, hogy tönkreteszi a gatyádat is, ez balesetveszélyes. Én ezt az önbegörbülős pattintós fényvisszaverő csíkot használom rá, ha ilyen probléma áll fent. Egy szabad cipőfűzővel is megoldhatod.
1. a már írt fényvisszaverő nadrág összefogó.
2. szűk szárú gatya.
3. bakancsba tűrt nadrág.
4. láncvédő.
5. kamásli
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat. Ment a felpontozás.
Fényvisszaverőcsíkot nemrég már én is beszereztem, nem értem, hogy nem gondoltam rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!