Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár 60 ft alatt?

Kerékpár 60 ft alatt?

Figyelt kérdés
Könnyebb terepen vagy városban használnám, tudom, nem túl sok az ár, de jelenleg nincs több pénzem semmiképp.

2020. jún. 24. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10: (7-es vagyok)

Na pontosan erről beszélek! Ki lehet fogni olyan trekkinget, amin minőségi váltó van. Nekem is Deore-s KTM-em van, nagyon nem mindegy pl. kiránduláskor, hogy hogyan vált a bringa.

Az olcsó bicajokon lévő legalapabb váltóval egy kínszenvedés még városban is. Nem pontosan vált, ledobja a láncot, stb. stb .

2020. jún. 25. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
És akkor még ott van a váltáson kívül a szimpla falú felni, menetes racsni, sár nehéz acél váz... Sok sebből vérzik ez a Btwin.
2020. jún. 25. 09:47
 13/16 anonim ***** válasza:
12: azt már nem is akartam cincálgatni... :-))
2020. jún. 25. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Mégis a fél ország 20-30 éves használt lomis német montival meg trekkinggel szaladgál azt kész'

Na igen, én se vennék ilyet mondjuk hiába ajánlottam, de ha ennyi a keret akkor ennyi a keret. 60 ezerből nagyon keresni kell még a használtak között is, hogy értelmes legyen.

2020. jún. 25. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak találomra egy német Kettler alu bringa 52-ért...

[link]

Tuti, hogy jobb, mint a vastalicska a D-ból!

2020. jún. 25. 12:03
 16/16 MGéza ***** válasza:

Esetleg ezt ajánlanám, márkákra szoktam rákeresni, mert sokan csak azt adják meg kulcsszónak. Ez viszont Alivio váltóval korrekt ennyiért, de csak akkor jó ha 180cm vagy magasabb vagy:

[link]

2020. jún. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!