Kerékpár 60 ft alatt?
#10: (7-es vagyok)
Na pontosan erről beszélek! Ki lehet fogni olyan trekkinget, amin minőségi váltó van. Nekem is Deore-s KTM-em van, nagyon nem mindegy pl. kiránduláskor, hogy hogyan vált a bringa.
Az olcsó bicajokon lévő legalapabb váltóval egy kínszenvedés még városban is. Nem pontosan vált, ledobja a láncot, stb. stb .
Mégis a fél ország 20-30 éves használt lomis német montival meg trekkinggel szaladgál azt kész'
Na igen, én se vennék ilyet mondjuk hiába ajánlottam, de ha ennyi a keret akkor ennyi a keret. 60 ezerből nagyon keresni kell még a használtak között is, hogy értelmes legyen.
Csak találomra egy német Kettler alu bringa 52-ért...
Tuti, hogy jobb, mint a vastalicska a D-ból!
Esetleg ezt ajánlanám, márkákra szoktam rákeresni, mert sokan csak azt adják meg kulcsszónak. Ez viszont Alivio váltóval korrekt ennyiért, de csak akkor jó ha 180cm vagy magasabb vagy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!