Mennyire éri meg ez a két kerékpár?
Figyelt kérdés
Használt montit akarok venni, három közül akarok választani, szerintetek? Szerintem az első nagyon jó vétel de kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.
2020. jún. 23. 12:13
A kérdező szavazást indított:
Magellán
Yucon
Nakita
9 szavazat
2/3 anonim válasza:
A Giant szerintem nem éri meg úgy, hogy ennyit rá kell költeni. Nagyon fapados. A Nakita dirt jump bringának tűnik, vagy valami nagyon mini váz. Hacsak nem vagy nagyon alacsony, ez tekerésre alkalmatlan.
Így csak a Magellan marad. Annyira tuti vételnek nem mondanám. Inkább reális áron van, ha nem szorul nagyobb karbantartásra.
3/3 anonim válasza:
Ha csak az a három van, akkor a Magellán... Az a Nakita meg egy vicc, 20 éves teleszkóp az elején, amiről ezt írják "Legolcsóbb Rock Shox teló volt az idejében."
A Yucon meg ott kezdődik, hogy ha új cuccokkal szereled át, akkor min. 30 ezer forint még pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!