Kerékpár 60 ft alatt?
Figyelt kérdés
Könnyebb terepen vagy városban használnám, tudom, nem túl sok az ár, de jelenleg nincs több pénzem semmiképp.2020. jún. 24. 17:39
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak most láttam, hogy elírtam. Nem 60 ft, hanem 60 000 ft alatt.
2020. jún. 24. 17:40
2/16 anonim válasza:
Talán-talán egy kontra vagy v fékes városi kijön ennyiből, de inkább csak női acél vázzal.
3/16 anonim válasza:
Használtan Testbike vagy Face bringa oldalakon esetleg Marketplace . 175 cmig Speedhorse koliken 45 ezer ft, verseny , 28as kerék M váz ...
4/16 anonim válasza:
Én is inkább egy jobb használtat ajánlanék. Újat ennyiért csak ócska hipermarketes roncsot kapsz...
5/16 anonim válasza:
Használtak közt ki lehet fogni ennyiért használhatót. Ilyen célra cross trekkinget néznék.
6/16 anonim válasza:
Deacthlonban a legolcsóbb bicikli belefér ebbe a kategóriába, és az legalább új.
7/16 anonim válasza:
6-os: az a "legolocsóbb" D-os bicaj egy f.stalicska!
Óvva intenék mindenkit tőle!
8/16 anonim válasza:
Miért lenne "f.stalicska"? Egyszerű bicikli, városi kerekezésre pont megfelelő. Persze, nincs tele extrákkal meg mindeféle profi felszereléssel, de itt nem is ez a cél. És nem csörög-zörög, mint a használtak többsége, jó biciklit kevesen akarnak eladni.
9/16 anonim válasza:
Ha erre gondoltatok, akkor ennyiért még talán megéri.
Igazából a német noname használt biciklik semmivel se jobbak az égvilágon... de legalább elkérnek értük ugyanennyit.
10/16 anonim válasza:
Ez a decathlonos csoda szerintem is kerülendő. Lehet ennyiért használtan jó bringát venni, csak kicsit kell érteni hozzá és utána kell menni vagy kivárni. Most elég halott a használt piac is. Barátnőmnek 55-ért Deore váltós Giant trekkinget vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!