Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit visztek magatokkal, ha...

Mit visztek magatokkal, ha kerékpárral közlekedtek?

Figyelt kérdés
Én pumpát is mindig viszek, de nem tudom, minek. Ha kilyukad a gumi, úgyse sokat segít. Egész cókmókot viszek biciklis cuccokkal (láthatósági mellény, lámpák, biciklizárak), amiket aztán általában nem nagyon használok. A gumipók is csak beleakad mindenbe a bugyorban, szörnyű.
2020. jún. 13. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Pumpát, kulacsot (feltöltve természetesen...), kicsi első és hátsó lámpa a biciklin és egy kicsi nyereg alatti táskában mini (vagy inkább mikro) "elsősegély készletet" - már amekkora ugyebár elfér egy nyereg alatti még csak nem is közepes, hanem kicsi táskában, azaz zsebkendőt, jódot, kötszert, ragtapaszt, nagyon kicsi szerszámkészletet, 1 szelet csokit. Ameddig nem hordtam, addig jó lett volna, amióta hordom sose kellett :) Pedig már jó pár éve hordom. Szóval jó, hogy van :)

Kellene vinnem min. 1db pótbelsőt meg gumileszedőt, de az még az üres táskába se férne bele, majd egy defektjavító folyadékot fogok inkább beszerezni.

2020. jún. 13. 08:59
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
5 km-n belül semmit, azon túl pumpát. Defekten kívül sose "robbantam le" semmivel bringával. Vigyed te is nyugodtan, nem csak olyan defektek vannak ám, ahol mp-ek alatt leereszt, van, hogy 20-30 percenként elég fújni bele és csak hazavergődsz valahogy!
2020. jún. 13. 09:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit mindig viszek, akkor is, ha munkába járok (~10 km-re):

- pumpa

- egy darab belső gumi

- egy svájci bicska szerű multifunkciós szerszám

- csavarkulcs, meg nem mondom milyen méret, de olyan, ami a kerékcsavarhoz meg még jópár csavarhoz jó

- "lapos" csavarhúzó, mert defektnél ezzel feszítem a külsőt

Ez így együtt nem is nagy, nem is nehéz. Egy műanyag szatyorban tartom, munkába járva a hátizsákba teszem, amiben a laptop is van, ha edzési célból tekerek, akkor egy lepukkadt hátizsákba, amit a csomagtartóra rögzítek, túránál meg a biciklis táskába.

Belsőt és ami kell a cseréhez, azóta hordok, mióta először volt mindentől távol defektem.

2020. jún. 13. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Zár, sisak, lámpa, láthatósági mellény, nadrágszár-leszorító minek nem tudom a nevét, esőkabát+nadrág, ülésvédő (szintén eső esetére), váltópóló, gumipók, övtáska.

Ezek közül válogatok indulás előtt aszerint hogy hova megyek és milyen időjárás várható.

2020. jún. 13. 09:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"de nem tudom, minek"

akkor még nem szopódtál be sehol.

Én is nagymellénnyel voltam, sosem vittem semmit a kulacson kívül - minek.

Aztán ahogy jöttek a gondok jöttak a felszerelések is. Elég nagy cumi cunami lehet belőle ha mondjuk 25 km-re vagy otthonról és senki nem tud jönni segíteni és mondjuk 2 óra van sötétedésig és legrövidebb út az erdőn keresztül vezet.

Egy nyeregtáskában nem nagy teher elvinni néhány olyan felszerelést ami nagy segítség lehet ha baj van.

Van egy nyeregtáskám abban benne van minden ami kell szereléshez. Ami szerszám abba nem fér bele azt a javítást úgysem lehet megcsinálni az út szélén.

és van néhány plusz cucc is a túra hosszűtól függően. tuha, kaja

Kulacs, Csoki, Gumijavítás: Pumpa, (Tartalék belső), Gumijavító: a legjobb az öntapadós, Mutifunkciós szerszám,

Gyógyszerek fájdalomcsillapító, Zár, Gázspray kutyák, boxosok ellen, Műanyag zacskó, szemetes zsák (Ha esik beledobálom a telefont, igazolványt hogy ne ázzon el) Illetve ebben lehet kihozni a terepről a szemetet.

Törlőkendő (popsitörlő)

Zseblámpa, Tartalék elem gps-be.

Fényképezőgép (tartalék akksival, memóriakártyával)

Térkép, iránytű

Kábelkötegelő

Telefon és hozzá megfelelő kábel, külső akku.

Naptej, szúnyog, kullancs riasztó.

2020. jún. 13. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
2 belső, gumileszedő, pumpa, pár imbuszkulcs, kulacs, banán, zselé
2020. jún. 13. 11:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Rövid, 40-50 km-es túrára telefont, igazolványt, pénzt, innivalót. Ilyenkor általában van otthon valaki, aki defekt esetén értem tud jönni kocsival. Hosszabb túrára, vagy ha olyan helyre megyek, ahova kocsival nem lehet menni, akkor 2 pótbelső, pumpa, szerszámkészlet. 80-100 km-re már viszek valami kaját is, banánt, péksüteményt (túróstáska, lekváros bukta), csokit.
2020. jún. 13. 14:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Amióta 25 kilométeren át toltam a bringát hazafelé egy defekt miatt azóta hordok magammal egy kicsi kézi pumpát.

Ha akkor is nálam lett volna a pumpa amikor defektet kaptam legalább 3-5 kilométerenként tudtam volna fújni a kerékbe és nem kellet volna 25 kilométert tolnom a kerékpárt

2020. jún. 13. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Pumpa,folt készlet,gumi leszedő,potbelső,defekt gátló lötty.

2 multi szerszám,küllö kulcs,egy 10? imbusz kulcs,bicska.

Térkép.

Iatok,tárca,telefon.

Készpénz nem sok.

Sport ital.

Néha: pilota keksz,kakaós csiga,energia ital,víz,limonádé,fehérje szelet,müzli szeletek,

2020. jún. 13. 19:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Lemaradt.

Ragtapasz,jód,géz lapok és tekercs. Egy tapadós izé ami helyén tartja a gézt.

Lámpa de az a bringán van mindig.

Km óra.

Esőkabát.

2020. jún. 13. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!