Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Erősíti a lábakat a mini...

Erősíti a lábakat a mini szobabicigli?

Figyelt kérdés

Az a célom h többet tudjak sétálni. Mivel ülő munkát végzek ezert is gondoltam rá. Hosszu távon segít valamit?

Ezt néztem ki

[link]

ma 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:

(*biciKli)

Igen, erősítheti.

ma 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen
ma 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha naponta több órát tekered akkor talán.
ma 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten erősíti. De ha nem vagy mozgássérült, hanem egészséges vagy, akkor sokat nem fog hozzátenni. Mennyit szeretnél sétálni? Én elég edzetlen vagyok, de 46 évesen bármikor lesétálok akár 10 kilométert is véleményem szerint, akár többet is.
ma 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:

1 km olyan szinten hogy ne fulladjak ki.

mozgássérült vagyok 2 bottal közlekedem.

ma 14:16
 6/8 MGéza ***** válasza:
Több értelmét látom, mint egy normál szobabiciklinek: Nem foglal nagy helyet, nem fogja nyomni az ócska, olcsó ülés az alfeled, beteszed magad elé és filmezel vagy csinálsz közben amit akarsz. Eddig nem is nagyon láttam ilyet, de most ez az első ilyen szobacucc, amit magamnak is el tudnék képzelni.
ma 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
5 ebben az esetben bizonyára tud segíteni
ma 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Ellipszis tréner kellene inkább. Otthonra drága, de menj el egy konditerembe és ott tudod használni. Ne zavarjon, hogy konditerem, segíteni fog a tulaj. Mindenképpen próbáld ki, mert azzal eleve a sétálós izmokat fogod erősíteni.

Ez a tekergetős ártani nem fog ártani, de haszna sincs annyi, mert a hátizmot nem erősíted ha ücsörögsz. Arra viszont nagyon jó, hogy felrakod az asztalra és a karodat is tekergeted vele.

Kezelőorvosoddal konzultálj.

ma 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!