Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől van ez a gumimnál?

Mitől van ez a gumimnál?

Figyelt kérdés

[link]

A gumi pereme nem ül be teljesen a szelepnél, ezért üt a gumi ezen a részén. 14mm széles felni, 28mm széles gumi. Belső is elég vékony, szerintem stimmel a gumi méretéhez.

2020. jún. 12. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Felpumpálás előtt nem nyomtad jól a helyére a szelepet.
2020. jún. 12. 16:25
 2/5 TR75 ***** válasza:
100%

Nem inkább az a helyzet, hogy a külső a bekarikázott részen nem ül rendesen a felni peremébe (nem pattant a helyére, amikor a külső fel lett téve)?

Engedd le a gumit, kézzel próbáld meg a helyére pattintani, például egy kis szappan(os víz) segítségével.

Csak ott van gond? Csak ezen az oldalon?

2020. jún. 12. 18:03
 3/5 MGéza ***** válasza:
Ebből jöhetnek a gyönyörű felütéses defektek, amikor felülsz nem érzed hogy üt a gumi? Most vagy a szelepnél nincs rendesen a helyén, vagy a gumi nincs rendesen felrakva. Gyakori megoldás a problémára a túlfújás, hogy a peremnek szépen egyenletesen mindenhol kifeszüljenek.
2020. jún. 12. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja engeddle a gumit. A szelepet nyomdbe a külső ekkor a helyére pattan...elvileg. ha nem akkor egykir romantikus erőszak segit.

Akkor jelentkezik ez,ha a gumi kisebb ,itt nem kell colokra,gondolni csupán mm-es az eltérés. Pl egy treking gumi vékonyabb,az mtb belsővel már okozhat ilyet.

A felfujást sem csak úgy gyorsan tele levegővel kell csinálni.

Fuj sz egy kicsit aztán maszirozod/nyomkodod a gumi,hogy helyezkedjek a dolgok aztán ujra fujsz egy sort és megint gyurod. Aztán mehet fullra.

2020. jún. 12. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen rendesen érezni hogy ut a gumi. Én azt hittem tul szeles ebbe a felnibe es ezeet nem ul be. Probaltam benyomkodni, de megprobalom újra, mert eddig nem sikerült.
2020. jún. 12. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!