Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a külömbség a rövidujjú és...

Mi a külömbség a rövidujjú és a hosszúujjú biciklis egybe mez között? Mert van aki rövidben van aki hosszúujjúban teker nyáron is.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amig elnem olvastam a 10/11kommnegte addig ugy gondoltam megmondom a tutit de így...hát szégyeld magad.

Nem kellet volna leállni anyázni.

Nem kellet volna vissza anyázni.

Nem kellet volna mínősíteni.

2020. ápr. 28. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Amig elnem olvastam a 10/11kommentet addig úgy gondoltam megmondom a tutit de így...hát szégyeld magad.

Nem kellet volna leállni anyázni.

Nem kellet volna vissza anyázni.

Nem kellet volna mínősíteni.

2020. ápr. 28. 18:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nemnormális válaszokat kaptam.

A privát üzenetben leanyáztak mert nem írta ide a drága,arra nem volt vér a f....ban.

Nem az volt a kérdés hogy a különbséget n vagy m betűvel kell e írni...

De jött rá válasz és megtudtam,hogy N nagy n betűvel kell írni...

Persze nem anyázol,csak a tudatlanságod miatt leszidsz valakit...

Ez miért hülye kérdés?

Mikor teremben az ovális pályán egymást üldözik a bringások,hosszú ujjút viselnek,ha nincs külöNbség a kettő között akkor miért nem abban vannak?

Mitől extrém az ha valakit érdekel valami?

2020. ápr. 29. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Pályán az esés miatt visenek hoszút,akikor 40km-val eltaknyolsz akkor inkább a ruha kopjon,ne bőröd tépje cafatokra a fafelület.
2020. ápr. 30. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!