Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Klasszikus, a 80-as években...

Klasszikus, a 80-as években használatos rövidujjú Iskolai Tornadressz található még valahol?

Figyelt kérdés

Keresnénk felnőtt méretben (176-os vagy esetleg 182-es) klasszikus, a 80-as években használatos rövidujjú Iskolai Tornadresszt (annak még más volt az anyaga, mint a maiaknak, és aminek a nyakánál és az ujjának a végén fehér színű szegély volt - ennek a szegélynek nem tudjuk a pontos nevét) kék, fekete vagy piros színben.

Tudom, kicsi az esély ilyet találni, de hátha lapul a szekrény mélyén valahol jó (elfogadható) állapotban.

2013. ápr. 24. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

keresek en is minimum,; XXL-es meretben!!

kek,piros,feher,fekete,zold,stb szinekben!!

ha tudsz uzletet ird meg privatban ok!?!!

hol kaphato olyan anyag varratni vajon?!

tudnek varrodat hozza!!

2013. ápr. 25. 07:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

fess.hu

Amennyire tudom rendelésre is csinálnak egyedieket ha jól emlékszem a 90 es évek elején árulták még és én 2001-ben még hordtam is tesin a nővéremé volt. Azt az egy dresszt szerettem és volt nagyobb méretben is nekem de sajnos már nincs meg.

Ha jól tudom ez a cég csinálja még az anyag nevét nem tudom pontosan de pamutszerű volt és a mostani fényes anyag keveréke lehetett talán de az tuti hogy jó volt mert az bírta jó pár évig.

2013. ápr. 25. 13:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, azért még várok újabbakat, hátha ...

A fess-re én is gondoltam, bár nem tudom, olyan anyagból gyártanak-e még. Megpróbálom, rendeltem már tőlük a ma szokásos fényes és pamut anyagút is.

#1-nek üzenem, OK, de ha te tudsz meg valami biztatót, kérlek, te is gondolj rám és írj privátban.

2013. ápr. 25. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:

kerdezo!!

OK!!

2013. ápr. 26. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Hervis!!
2013. máj. 14. 14:03
 6/9 anonim válasza:
176-es méretig nálunk is van
2013. júl. 18. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
6-ostól kérdezem, hogy kik vagytok. A nálunk is van 176-osig nem azonosít be. Ami viszont érdekes lenne számomra is, és úgy érzem ezen minden válaszló átsiklott: A kérdező nem a fazonra gondolt (olyat lehet kapni vagy csináltatni), hanem az anyagára. Ilyet lehet-e találni? Ha igen, engem is érdekelne 176-osban.
2013. aug. 23. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:

A thomaskarcag pont hu-n van 176-os csak piros rövid ujjú,nekem is ez a méret jó.redstone márkájú,nem drága és sokat bír.Én egy kéket keresek 176-os méretben.

prestigeplaza ponthun is van azzal a fehér csikkal amit szeretnél,felnőtt méreteben.10000ft.

vagy az Mlsport24pontde-n,na ott igazi fényes anyagú dresszek vannak,onnan rendeltem egy királykék hosszú ujjú ,magasnyakú,elöl cipzáros tornadresszt,bár 52-es férfi méretben mert férfi vagyok,de van női férfi,gyerek méretek 4xl-ig,ujjatlanok,rövid és hosszú ujjúak.paypal-kell hozzá4

2013. nov. 24. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia #8,

A kiíró vagyok. A német oldal tényleg szuper, csak sajnos én angolos vagyok, így német nyelven nem mernék rendelni. Nem találtam váltást angolra.

Egyébként én is fiú vagyok, egy kicsit idősebb korosztály. Én még láttam az osztálytárs lányokat abban a bizonyos, a kérdésben feltett dresszben, akkor lettem a dresszek kedvelője. Így az emlékek miatt keresnék abból az anyagból valót, azt húztam először magamra. Tehát nem a nem tudom, hogyan nevezik csík a lényeg, hanem az anyaga.

Egyébként Szolnokon a régi Sportboltban rendszeresen van 176-os kék és piros dressz. Nem tudom, hol laksz, csak Karcag miatt gondoltam, hogy ezt megírom (bár lehet, hogy csak interneten találtad meg őket).

2013. nov. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!