Milyen tornadresszt vegyek tornára?
Valami hasonlót keress fazonban és anyagában, mint amilyet most használsz, amennyiben elégedett vagy azzal, amit kölcsön kaptál. A lényeg, hogy tetsszen is, színben is megfeleljen.
Sportboltokban is találhatsz (nem tudom hol laksz, milyen méretet keresel). Ahol biztosan tudsz venni, az a bg tornadressz vagy a fess. Előbbi gyárt kifejezetten verseny dresszeket is, nem csak hagyományosat. A Fess most cserélt kollekciót, ők is elmentek a trend irányába. De természetesen mindkét helyen találsz hagyományosat is. Keresd a honlapjukat (reklám miatt korábban már moderálták, nem írhatom le), de ha keresőbe beütöd a leírt neveket, meg fogod találni. Mi már rendeltünk mindkettőtől.
BG-Tornadressz webaruhaz
Vandrusne Meszaros Agnes cege Pomazon!!
keszitenek meretre -(kulonleges kivansagok szerinti szinekben)-tornadresszeket!van mintaboltjuk is!
-(ajanlom a piros,fekete,kek, hosszuujju tornaruhat!!en is ilyet hordok!)-
Első válaszoló vagyok. Igen, én is Mészáros Ágnesékre utaltam. Ha megvan a kapcsolatfelvétel, érdemes Vele akár telefonon is egyeztetni, mert nagyon segítőkész, és egyedi dolgokat is elkészítenek, nem csak a webáruház kollekciójából és méret választékából keresgélhetsz.
Sok sikert, írd majd meg, mire jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!