Ha csak futni járok ( tegyük fel évekig ) és alakformáló tornára, akkor milyen testem lesz?
Lehet otthon is gyakorlatozni, bár ahhoz kell egy bizonyos felszereltség, de nem lehetetlen.
És mi az az alakformáló torna?
Budapesten lakom .. ( Jászai környéke)
Otthoni gyakorlatozás nem megy egy pár négyzetméteres albérletben...
Alakformáló torna, egy közeli terem leírása szerint :
"Egyszerű, jól követhető fitness óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik. Szálkásítja az izomzatot." Még nem voltam ilyenen, tehát én sem tudom :-)
Amúgy nem értem, de ahová eddig bementem szétnézi, azt mondták , hogy súlyzós gépeket a nők nem használják , max. karidóznak és néznek rám, hogy nekem egyáltalán h fordul meg ilyesmi a fejemben?!
Meg annyira szeretném kipróbálni a súllyal guggolást, de olyan közegben ahol mki 200 kg-os kigyúrt kopasz, semmi kedvem ..
Naigen, a hely, ez a kritikus pont, nekem sincs helyem.
Jászai? pedig ott a közelben még külön női konditerem is van, natúr is pár, lefele a Deák tér felé szintén, és nem is drágán.
És hát igen, az ilyen ugrabugrák max aerobnak jók, és tényleg alakot formálna, csak hát az izomzat szálkásításához izomzat is kell (: Ami meg a mai nőknek nemigen van. Ha egy átlag elkezdi, egy pálcikaember lesz belőle (vagy éppen hatástalan az egész).
Wash : adj kérlek konkrét nevet v linket milyen termekre gondolsz és akkor jövőhéten felderítem azokat is !
Te merrefelé keresel helyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!