Síelésnél úgy jó, hogy alul:harisnya, sízokni, sígatya felül:rövidujjú, vékony hosszúujjú, termopulcsi, sídzseki? meg persze sál, szemüveg, kesztyű, sisak. Az a lényeg, hogy jól tudjak mozogni és mégse fázzak.
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 12:21
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen a sígatyád és a kabátod,mennyire tudsz síelni,mennyit szándékozol a hóban ülve tölteni,átázik-e valamelyik ruhadarabod,ill. hol fogsz síelni,mennyire van hide 0 fok körül vagy -20 fok pl egy gleccseren.Én rövid zokni,sígatya,vékony sífelső(ami mozgásnál a meleget bent tartja)és kabát,sálat nem hordok,de maszkot,sapkát,szemüveget és kesztyűt igen,ha kezdő vagy rétegesen öltözködj és legyen a kocsiban váltóruha.
2/3 anonim válasza:
Én Ausztriában síeltem elég hideg helyen, alul a harisnya és a vastag zokni jól jön de én fentre csak egy réteget vettem a sídzseki alá és az se volt különösen vastag, a dzseki viszont igen,úgyhogy nem fáztam. Sztem a legfontosabb a símaszk mert nekem az nem volt és teljesen szétfagyott az arcom.
3/3 A kérdező kommentje:
köszii
2010. jan. 3. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!