Mi a külömbség a rövidujjú és a hosszúujjú biciklis egybe mez között? Mert van aki rövidben van aki hosszúujjúban teker nyáron is.
Direkt nem írtam ki,hogy "azon kívül,hogy más az ujj hossza".
Mert gondoltam ezt a kört nem kell megfutni...
Meg amúgy is van egy két barom aki ezt fogja válaszolni...
Egy megérkezett...
Nem volt agyhalott kérdés,mert van külöNbség azon kívül,hogy egyiknek hosszabb az ujja.
De mivel te nem bringás vagy így valószínű szimplán csak, hülyevagy hozzá,unatkozol és vered a brét,hogy milyen királyul beszólogatsz.
Igaz,hogy a melegek sportja a bringázás?
Magukra huzzák,a passzos ruhát,borotválják a lábukat,azután egymás fenekébe lihegve tekernek.
Belebrunyálnak a szerkóba,igénytelen egy sport...
???
Mondom én, hogy hülye vagy :D
#14-es vagyok megint:
Talán még annyit tennék hozzá, hogy kesztyűknél például ugye van ujjatlan, meg "egész" kesztyű. Én mindig sima kesztyűt használok, tehát nem ujjatlant, mivel idegesít az ujjatlan "levágása". Egyszerűen jobban szeretem a sima kesztyűt. Így lehet ez a mezeknél is. Ha valaki ezt szereti, akkor ezt hordja. Aki azt, azt hordja. Sőt, lehet hogy van akinek csak egy féle van, és meleg-hideg időben is ugyanazt kell hordania. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!