69-70 kilómétert le lehet tekerni egy nap alatt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 21:19
1/7 anonim válasza:
igen !! Sőt ha össze kapod magad 200-210 km is!( a Balatont meglehet kerülni.) én 2019_ben letekertem nagyjából 100 km-t
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy edzett. De 15 km/h-s átlagot nem nehéz tartani még annak sem, aki nem sportol rendszeresen.
3/7 anonim válasza:
Én ennyiket megyek kb., hetente 2 alkalommal, és nem megterhelő, egy normál edzés szerintem. Párszor elmész rövidebb távokra, 30-40 km, és simán menni fog.
Annyi, hogy szerintem 60-70 km után már inkább fenék-problémák léphetnek fel, főleg, ha nem vagy szokva. Zselés gatya, meg egy tényleg jó, (neked) kényelmes nyereg sokat segít...
Illetve, nem mindegy mennyi szint van benne. Ha mondjuk ebben a 60-70 km-ben van 1500-2000 méter szint, akkor én neki se vágnék :) de síkon, vagy pár 100 méter szinttel nem nagy ügy.
4/7 anonim válasza:
Nekem kb 4 es fel órába tellt, 65 km, de sokszor legalább 6-7 szer megálltam közben. Előtte csak 10-20km eket mentem hetente, és nem vagyok fiatal már.
5/7 anonim válasza:
Milyen útvonalon?? Alapvetően sík terepen tényleg nem nehéz, ahogy azelőttem szólókbmondtak. De ha van benne egy Mátrafüted -Kékestető szakasz, akkor jól rá kell készülni... :-)
6/7 anonim válasza:
simán!!
10 km/h-s átlaggal 7 óra. ha még pihengetsz is közben akkor legyen mondjuk 10-11 óra. Az nyáron simán belefér
7/7 anonim válasza:
Ennek a 3-4x esét is siman le lehet tekerni fel nap alatt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!