5 kilós outi... Hát te is tudod miről beszélsz, látszik. Van olyan, de azt professzionális versenyzők használjak, azt a szintet meg te a büdös életben nem fogod hozni sík terepen, maradjunk ennyiben. Ennek a vitának egy dolog vethetne véget:
Vesztek mindkét brigádból 3-3 önként jelentkezőt, mindkettő végigmegy egy tipikus outis és DH pályán egyaránt. Utána átlagoljátok az időket. Nem kell itt név nélkül arcoskodni, bizonyítani kell. Szájhősből van elég.
2020. ápr. 18. 15:44
32/38 anonim válasza:
De egyébként azt hiszitek, hogy egy Downhillesnek egyáltalán nincs állóképessége, vagy mi? :D Mert nekem ebből az jön le.. Neki is tekerni kell, szerintem pár downhillesnek még nagyobb is az állóképessége, mint egy országúti versenyzőnek.
2020. ápr. 18. 17:47
33/38 A kérdező kommentje:
"
5 kilós outi... Hát te is tudod miről beszélsz, látszik. Van olyan, de azt professzionális versenyzők használjak"
Ez de ciki!!! Ne égesd magad!!! A pro versenyzők nem használnak 5 kilós bringát. Tudod miért? Mert az UCI 6.8 kg-ban határozta meg a kerékpárok lehető legkisebb tömeget versenyeken.
😂😂😂
2020. ápr. 18. 19:46
34/38 MGéza válasza:
Ebben valószínűleg igazad van, de nem kéne egymásra licitálni a marhaságban. Például hogy minden outis 5 kilós bringát használ, a legtöbben nem is tudnák megfizetni mert csak a váz millió felett kezdődik. Képzeld, van aki 11 kilós hiten acélvázassal nyomja. Egyszerű lenne eldönteni ezt a kérdést. De baromira unalmas dolog hogy csak szájhősködtök, meg kötekedtek név nélkül. Pofázni bárki tud.
2020. ápr. 18. 21:00
35/38 anonim válasza:
Igazatok van, nem 5kiló... Mentségemre legyen, hogy még soha nem ültem outin, a későbbiekben is megleszek nélküle. Viszont a 15+ kg közelében sincs a legnehezebb outi sem, abban biztos vagyok. És azért ezt a 15+ kgt nekünk is el kell ám juttatnunk Aból Bbe (sokkal-sokkal nagyobb gördülési ellenálással, és ugye a felfüggesztési elemekkel) tehát azt tényleg ne mondja senki, hogy a Dhsoknak nincs semmi állóképessége (azt elismerem, hogy valószínűleg akkora nem, mint outisoknak). Az idők összehasonlítását meg hagyjuk már.... ahoz le kéne jutnotok a pályán
2020. ápr. 20. 23:53
36/38 MGéza válasza:
Honnan veszed, hogy outis még a büdös életben nem ment le DH-s pályán? Annyira hihetetlen hogy van olyan aki mindkettőt műveli? Egyébként igen, a régi 5 sebességes orosz és Csepel bringák vannak az outiknál max 12-13kg körül, de az állóképességnél annyit jegyezzünk már meg hogy nem ugyanaz lejtőn meg terepen lefelé tekerve néha beleállni hogy ne veszíts tempót, meg esetleg széllel szemben, vagy tartós emelkedőn izomból, segítség nélkül hozni ugyanezt, esetleg 40-50km vagy még hosszabb távon. Főleg ha nem csak úgy magadnak, hobbiból tekersz akkor nyilván a "40km/h tempót tudok" önmagában semmire sem elég.
2020. ápr. 21. 05:25
37/38 anonim válasza:
A kérdés nem arról szólt, hogy le e tud menni egy pályán egy olyan ember aki mindkettőt csinálja. Hanem mindkettő csak az egyiket.
2020. ápr. 21. 11:40
38/38 anonim válasza:
Jesszusom... Jót röhögtem ezen az idióta, szánalmas, frusztrált kérdezőn. Köszi:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!