"Fogadjunk, hogy ti is akkora sztárok vagytok, hogy felfelé csak a fogassal vagy tolva megy a bicikli."
Annyira imádom, mikor ilyennel jönnek... Szerinted ha egy biciklinek az a neve hogy DOWNHILL, akkor az menni fog felfelé? Mind a rugóutak, a váz geometriája, az áttételek, meg kb minden arra van kitalálva, hogy lefele legyen jó, ráadásul a gumiknak hatalmas gördülési ellenállása van aszfalton, illetve a súlya is elég nagy egy ilyen biciklinek. Tehát azzal földi halandó sehova nem fog feltekerni, de ebből is látszik, hogy még mindíg azt se tudjátok mit beszéltek.
2020. ápr. 14. 17:05
22/38 A kérdező kommentje:
Nem látnak tovább a a saját kis begyöpösödött világukon...
2020. ápr. 14. 17:30
23/38 anonim válasza:
21: Van enduro is a világon, azt is tolják, sőt még a hardtaileket is. Biztos van kivétel, de én jellemzően ezt láttam.
2020. ápr. 14. 19:09
24/38 anonim válasza:
Amúgy ha valaki begyöpösödött, azok ti vagytok. Nektek nincs más, csak a DH. Nekem semmi bajom a DH-val, a nagyarcú gyökereket nem szeretem csak.
2020. ápr. 14. 19:12
25/38 anonim válasza:
És ha neked az a célod, hogy le gyere a hegyről, akkor miért tekernél fel, ha sokkal fárasztóbb? Enduroval meg hardtail-el sem sokkal könnyebb felmenni, ami erre van kitalálva az maximum az XC, de azt meg nem látod DH pályánál.
2020. ápr. 14. 19:52
26/38 Alex Fly válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy a DH-ben nem jellemző, hogy a bolyban úgy kell tartani a 40-es átlagot, hogy közben minden irányban 5 cm-re ott egy másik bringás, akivel a legkisebb érintkezés is tömeges bukáshoz vetet...
2020. ápr. 15. 08:17
27/38 anonim válasza:
Bolyban nem, viszont vonatban szoktak egymás mögött menni, ahol ha mondjuk az első elesik, akkor nagy rá az esély, hogy a többi is esik miatta.
2020. ápr. 15. 08:24
28/38 A kérdező kommentje:
Légellenállás nélkül nem nagy mutatvány 40-el menni...
2020. ápr. 15. 10:11
29/38 MGéza válasza:
40-et én megyek cross-trekkinggel. Ha te erre a sebességre érted outival hogy "gyors voltam", akkor kb semmit sem értél el. A saját én vagyok az okos, mert már kipróbáltam(hobbi szinten de nem jött be) szemszögedből fikázol, ebből világosan látszik.
2020. ápr. 15. 11:53
30/38 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva? Nem sok jó... Először is, az outistól az is csoda, ha le jut egy ilyen pályán, nem hogy ugratókon, meg egy tényleg technikás terepen, miközben minden másodperc számít... De, ha egy Dhs ül fel az 5kilós outira, akkor az állóképességen kívül semmivel sem lesz lesz rosszabb, ami természetesen teljesítménybeli különbséget szül kettejük között. Arányosítva, egy Dhs biztos, hogy jobban fog teljesíteni, mint az outis "idegen terepen"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!