Az országútisok lenézik a mountain bike-osokat?
Sajnos olyan világban és korban élúnk amikor lekell nézni a másikat.
Mindazon álltal a mtb lett a nagyáruhazi vacak amit szégyeneltesen olcsón lehet a népnek osztani. Az igazi orszagutisok ezzel is tisztában vannak,és nyilván lenézik azokat akik azzal probálnak felvágni,pedig nincs mire.
Nyilván az outi a királyság, a monti meg a kemény csávók bringája. Ez van.
Nem kell ezzel foglalkozni. Én a kettő között vagyok, gravellel tolom, lehet vele teperni országúton, de a terep sem jelent akadályt, szóval gyakorlatilag a konkrétan sziklás ugráláson kívül jó mindenre - bár azt mondják, ami jó mindenre, az nem jó semmire. Mondjuk Chris Akrigg máshogy képzeli ezt is:
(Oké, ő egy átalakított Mongoose Guide-ot gyepál meg, ami már inkább monstercross. 2:40-nél rendesen leteszi a szikla élére a hátsó kereket :-o)
Ma már kezdenek elmosódni a határok, vannak mindenféle keverék bicajok, meg van átjárás egyik kategóriából a másikba. Ha már választani kell, én is inkább azt mondom, hogy legyen monti (ami némi ráfordítással átalakítható aszfaltosabbra), mint országúti, aminek a paraméterei eleve kizárják, hogy ballonosabb gumit lehessen rátenni.
Mindegy, ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!