A három MTB-ból melyik a lenne a legjobb választás? (Trek Marlin 7, Merida Big Nine 200, Cube Analog)
2020. ápr. 3. 20:00
1/6 anonim válasza:
Merida big nine 200. Lég jobb geometria. Leg jobb alkatrészek.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Trek geometriájánál miért jobb? A trekben a villa is jobb, nem?
2020. ápr. 11. 09:37
3/6 anonim válasza:
Nekem Big Nine 100 van és elég jó bringa lassan 1 éve használom pár alkatrészt cseréltem már mondjuk hogy olyanná alakítsam ami igazán passzol hozzám viszont a teleszkóp botrányos 20000 forintos kis valami és ugyanaz van a 200 ban is tehát a Suntour XCM. Viszont a 300-ban már az XCR van ami sokkal jobb. Vastagabb tehát merevebb beszúszószárak és ezen már állítható a csillapítás is meg úgy alapból jobb a mozgása. Az XCM olyan mintha egy pogó rúd lenne a bicód elején amivel addig nincs baj amíg kicsit komolyabb terepre nem mész de ott viszont kijönnek a gyengeségei. Egy nap majd én is lecserélem valami komolyabb 130-140 mm es telóra
4/6 anonim válasza:
A villa mind a kettőben belépő szintű két más márka de nagyjából ennyi a külömbség. A hajtóműben van nagy előnye a meridának. Sokkal jobb minőségű és könnyebben fejleszthető.
5/6 anonim válasza:
Ez lemaradt. A meridának kisebb a hátsó háromszöge ezért sokkal stabilabb és jobban kontrolálható.
6/6 anonim válasza:
Plusz a meridának tapered a fejcsöve. Treknek egyenes. Ez is sokat számít ha majd fejleszteni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!