Ha azon túl vqgy akkor megálsz és ugy probálod felemelni a hátuját,hogy a pedált/pedàllon a lábad addig helyezed amig (jó esetben) a szögek bele akadnak és tudod lógani a bringát.
Ez leírva elég érthetelen de: ha szöges a pedáll (anélkül nem megy) akkor van egy olyan helyzet amikor a cipötalpába beakadnak a szögek akkor tudod emelni. De ez a beakadás elég minimál.
Fogd a kormányt a pedàll(rajta a lábad) hátul,hátsófék behúzva,hogy a kerék és álltala a pedáll ne mozogjon.
És emelgeted. Egyszercsak felemelkedik a hátsó kerék is.
2020. ápr. 1. 00:00
2/4 anonim válasza:
Én hasonlóan tudnám elmondani mint #1 de mikor én sem tudtam ez nem segített, ha van rá lehetőség akkor mélyebb vázú kisebb bringán próbáld először, mert az könnyebb. Na mind1 lényegre térve én úgy tanultam meg hogy próbáltam annyira fölhúzni a kormányt amennyire csak ment és valahogy a pedálokba próbáltam akaszkodni de nehezen ment. letettema földre egy kicsi ágat, letettem a telóm elindítottam a videót/lassított videót és felgyorsítottam és a videón próbáltam megnézni, hogy mi van de nem sikerült, viszont a hátsó kerék az megtelt levegővel és mikor leértem, akkor újra kicsit összenyomódott tehát láttam hogy van remény, és szép lassan kialakult a technika. Szóval ne halgass a youtube-ra mert manualozni kell elvileg előbb megtanulni, amit maig se tudok, inkabb előbb tanuld meg a hátsót is elemelni aztán lehet csiszolni a teknikán. első féket csak úgy húzd be ha közben lassan mész vagy egyhelyben vagy mert nagyon könnyen pofára lehet esni mert ha véletlen jól csinálod akkor tényleg elesel.
2020. ápr. 1. 14:50
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetesen első fékkel elég könnyen megy. Azt mondjátok, hogy, akkor egy szegecses pedál nem ártana? Már eddig is terveztem, a beszerzését, de akkor ezek szerint "nincs választásom".
2020. ápr. 3. 18:35
4/4 anonim válasza:
Azza egyszrübb.
Patent pedállal pedig kb magától megy.
1ik másik szegecsetlennel is lehet...de ahoz olyan kell amivel lehet és gyakorlat is kell hozzá. Meg ugye alapból olyan bringakra teszik amivel nem szoktak ugrálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!