Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit tegyek, ha nem nyílik ki...

Mit tegyek, ha nem nyílik ki az U lakatom és a biciklim oda van zárva vele a tárolóhoz?

Figyelt kérdés

Van egy Kryptonite New York Fahgettaboutit U lakatom, amivel lezártam a biciklim egy nagyobb vidéki város vasútállomásán lévő kerékpártárolóba.

A kulcs belemegy a zárba, el is fordul, de az U részét nem tudom leszedni a zárszerkezetről. Ráadasul egy robogó szerűség is ott van a biciklim mellett, amin hangriasztó van, így mikor próbáltam kiszedni a kulcsot (mert az is természetesen beragadt) hozzáért a biciklim a robogóhoz az meg rohadt hangosan vinnyogni kezdett és mindenki engem nézett, hogy biztos lopok. Nagyon kínos volt. Alig bírtam kiszedni a kulcsot a zárból. Lehet, hogy valaki piszkálta már a laktot, és ezért szarakszik (majdnem 20 ezer ft volt ez a szaros lakat és ilyen hulladék).

Nem tudok már mást kitalálni, csak ezt: kinyomtatom az elektronikus számlát a bicikliről arra az esetre, ha rendőrnek meg kéne mutatni. Utána levágom akumulátoros flexel a lakatot (sima fűrésszel meg erővágóval esélytelen).

Vagy hívjak lakatost? Ti mit csinálnátok?

2020. febr. 20. 14:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet érdemes lenne ezt elmesélni a fogyasztóvédelemnek...
2020. febr. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!